Spania: Un elev de 13 ani a ucis un profesor cu arbaleta

0 307

Un adolescent, în vârstă de 13 ani, a ucis un profesor cu arbaleta și a rănit alte persoane în timpul unui atac din interiorul unei școli din Barcelona.

Agresorul a intrat în școală cu un cuțit și o arbaletă în jurul orei 9 dimineața. În timpul atacului au fost răniți doi elevi și doi profesori.

Acesta plănuise să omoare 25 de persoane, profesori și colegi, respectiv profesoara de spaniolă și fiica acesteia. Victima a murit după ce a venit să vadă ce se întâmplă când a auzit țipete.

Profesoara de spaniolă a fost rănită și ea, iar un alt elev a fost înjunghiat. Ambele persoane au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Martorii mai spun că înainte cu o săptămână acesta declarase că are de gând să omoare toți profesorii, după care să se sinucidă, dar nimeni nu l-a luat în serios. Se pare că armele folosite în atac ar aparține tatălui, care deținea o colecție.

Sora adolescentului, care învăța la aceeași școală, a leșinat când a auzit ce s-a întâmplat. Atacatorul a fost reținut, însă nu are vârsta legală pentru a fi condamnat la închisoare.

Surse apropiate anchetatorilor au declarat că investigatorii au propus un examen pentru a vedea dacă elevul a suferit o cădere psihică.

sursa: RealitateaBucuresti

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php