ASASINATE CONTRA UNIONIŞTILOR din Basarabia. In memoriam Dan Capbătut

0 396
 ASASINATE CONTRA UNIONIŞTILOR din Basarabia, Dan Capbătut
 In timp ce in Romania sunt promovate tot felul de non-valori si tradatorii de tara, in Republica Moldova patriotii romani unionisti au inca de patimit din cauza rusofonilor si a altor antiromani. Antiromanismul este o realitate crunta a vremurilor noastre si acest lucru trebuie sa inceteze, macar pe pamantul stramosesc romanesc!

Martirul Dan Capbătut, de 18 ani, licean eminent din clasa XII din orasul Floreşti, fiul profesoarei de limba română Neli Capbătut de la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu„ era un adolescent care visa să devină Jurnalist UNIONIST.

A fost omorât cu cruzime la 14 ianuarie 2015 noaptea de către 5 persoane rusofone bete turte care l-au legat cu sârmă ghimpată de o maşină şi  l-au târât circa 2 km. Asasinii sunt niste hoholi rusofoni anti-români și anti-europeni din s. Ivanovka majoritar ucrainească.

Primarul de Sevirova și Ivanovka este un oarecare Boris Nedoruban mare activist al Partidului Comuniștilor Terorişti, iar fiul lui vitreg, ucigașul Maxim Pelivaniuk de 28 de ani urăşte tot ce este românesc !

Presedintele Timofte și toată poliția mafiotă locală încearcă să mușamalizeze acest caz ca și multe alte asasinate la comandă contra moldovenilor Unioniști !

Un alt caz similar:Marius Sava, un tânar licean basarabean Unionist de 19 ani omorât mişeleşte de agenţi rusofoni la Timişoara la 4 Septembrie 2011, în timpul expoziţiei Steagului lui Ştefan cel Mare, adus de la Bucureşti la Muzeul de Istorie din Chişinău  intre 24 August–12 Septembrie 2011;  tatăl său, Eugen Sava era directorul acestui muzeu.

Din cei cinci indivizi care se aflau în maşina ce l-a târât pe tânărul din Floreşti pe o distanţă de circa doi kilometri în noaptea de 13 spre 14 ianuarie curent, a fost reţinut doar şoferul, ceilalţi fiind în calitate de „simpli” pasageri.

Ei dormeau în timpul incidentului, pentru că erau beţi „într-un hal fără de hal”, a mărturisit pentru JURNAL mama tânărului decedat, Nelea Capbătut. Mai mult, şoferul nu are permis de conducere. Ofiţerul de urmărire penală din cadrul Direcţiei urmărire penală a Inspectoratului de Poliţie Floreşti, Igor Oală, a spus că nu oferă detalii pe acest caz.

Mai multe amanunte despre  acest caz puteti citi aici: DOSAR // Tânărul târâit doi km de o maşină în Floreşti voia să devină jurnalist.

Mai mulţi locuitori ai raionului Floreşti au organizat pe 13 februarie 2015, un marş de protest paşnic în memoria lui Dan Capbătut, decedat la vârsta de 18 ani. El a fost lovit de o maşină în noaptea din 13 spre 14 ianuarie 2015.

La volan se afla un şofer în stare de ebrietate în vârstă de 28 de ani. Moartea tânărului a survenit după ce a fost lovit şi târât cu maşina circa doi kilometri.

Manifestanţii au cer clarificarea situatiei dupa anchetarea cazului. Locuitorii oraşului Floreşti spun că nu au nicio siguranţă pentru ziua de mâine, iar în locul lui Dan Capbătut putea fi orice copil din oraş.

Marş de protest în memoria lui Dan Capbătut

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php