VENITI CÂT MAI MULŢI! Conferinţă “Tulburarea identităţii de gen şi viitorul omenirii”

0 396

Landscape-sRGB-2400pxSocietatea Studentilor Universitatii Bucuresti (SSUB) si Editura Christiana va invita la conferinta “Tulburarea identitatii de gen si viitorul omenirii” in cadrul careia va avea loc si lansarea cărții lui Virgil Gheorghe – “Fața nevăzută a Homosexualității”, miercuri, la ora 18.00 in Sala de festivitati a Casei de Cultura a Studentilor. (et.2)

Cartea ce va fi lansata este descrisa de catre Prof univ. dr. Pavel Chirila ca fiind “O excepțională monografie a fenomenului homosexualității și a mișcărilor pro-homosexuale din ultimele patru decenii. Cartea, printr-o minuțioasă documentare, scoate la iveală adevăruri științifice care aruncă în aer întreg edificiul ideologic pe care se sprijină propaganda homosexualității astăzi. 
Lucrarea reprezintă una din cele mai importante mărturii ale iubirii față de om, fața de omul aflat într-o cumpănă a vieții.” 
Invitatii acestui eveniment sunt: dr. Pavel Chirilă, Virgil Gheorghe, Andrei Dârlău.

Va asteptam miercuri, 18 februarie, ora 18.00 la Casa de Cultura a Studentilor, situata pe Calea Plevnei nr. 61, sector 1.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php