Cătălin Predoiu: Cer BOR să se delimiteze de practica PSD de a distribui iconițe cu Arsenie Boca

0 402

foto: Mediafax

Cătălin Predoiu, prim-vicepreședintele PDL, a cerut, miercuri, Patriarhiei Române să se delimiteze de practica PSD de a distribui iconițe cu imaginea părintelui Arasenie Boca inscripționate pe verso cu numele lui Victor Ponta și sigla PSD. Predoiu nu s-a oprit aici şi a mai cerut BOR și lui Victor Ponta să înceteze această practică de campanie.

Am în mână portretul sfântului părinte Arsenie Boca, o figură dragă românilor, o figură către care se îndeamnă zilnic rugăciunile și evlavia tuturor credincioșilor români. Motivul pentru care v-o arăt într-o conferință de presă în campanie electorală este acesta, pe spatele fotografiei este postat numele lui Victor Ponta și al PSD. Acest gest de a folosi imaginea unui sfânt în campanie electorală pentru Victor Ponta, un personaj politic care încalcă toate cele sfinte în fiecare zi, înseamnă depășirea oricărei limite de decență și de bun simț, de respect față de români, de către candidatul Victor Ponta”, a spus Predoiu, într-o conferință de presă.

Îi cer primului ministru Victor Ponta să dea ordin armatelor sale de politruci să înceteze folosirea bisericii în campanie electorală. Cer, de asemenea, Bisericii Ortodoxe Române să se delimiteze de gesturile lui Victor Ponta, care nu are niciun scrupul în a folosi sentimente, credințe, simboluri ale românilor, pentru scopurile sale politice. Nu exagerez cu nimic dacă spun după acest gest pe care l-a făcut Ponta de a folosi imaginea părintelui Arsenie Boca inscripționată pe spate cu numele său și al PSD, nu exagerez cu nimic dacă spun că domnul Ponta, în cazul în care nu se oprește, se dovedește o adevărată satană a politicii românești”, a susținut Predoiu.

Predoiu susţine că iconițele cu Arsenie Boca au fost distribuite în București de militanți ai PSD.

sursa: Romania Libera

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php