Udrea: Toţi candidaţii la preşedinţie să declare că nu au fost ofiţeri sub acoperire

0 1.182

Elena Udrea a propus joi dimineaţa tuturor celorlalţi candidaţi la preşedinţie să declare pe proprie răspundere că nu au fost ofiţeri sub acoperire. În cadrul interviului acordat Adevărul live, Udrea a precizat că acest proces trebuie executat din moralitate, nu sub incidenţa Codului Penal.

Elena Udrea, candidatul PMP la preşedinţia României, a sugerat ca toţi candidaţii aflaţi în cursa pentru cea mai înaltă funcţie din stat să declare că nu au fost ofiţeri sub acoperire.

”Aş face o propunere tuturor celor care se află în competiţie să-şi asume o declaraţie pe propria răspundere că nu au fost ofiţeri acoperiţi. Cazul Robert Turcescu, aşa cum se desfăşoară el, arată că este foarte important ca un posibil viitor preşedinte să nu aibă astfel de lucruri ascunse pentru că în orice moment se poate întâmpla să fie şantajat, să fie pus sub presiune”, a spus Udrea la Adevărul live, potrivit Mediafax.

Aceasta a declarat că nu a fost, nu este şi nici măcar nu există o discuţie despre faptul că ar putea fi ofiţer acoperit. Udrea şi-a argumentat propunerea spunând că un preşedinte cu un asemenea secret ar putea fi cu uşurinţă şantajat.

via EpochTimes

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php