Udrea şi Pavelescu au semnat protocol de constituire a alianţei politice PMP-PNŢCD

0 324

Elena Udrea şi Aurelian Pavelescu au semnat, sâmbătă, un protocol de constituire a alianţei politice PMP-PNŢCD, pentru susţinerea candidaturii Elenei Udrea la Preşedinţie şi în perspectiva alegerilor parlamentare din 2016, a declarat pentru Informaţia de Severin, Eugen Golea, preşedintele PMP Mehedinţi, prezent la eveniment.

alianta

Udrea a mulţumit PNŢCD pentru încrederea acordată şi a asigurat că pe 16 noiembrie această alianţă va da viitorul preşedinte al României.

“Dacă tot vorbim despre schimbare, evident că o femeie președinte al României este cea mai importantă schimbare și eu spun că schimbarea necesară. Vă mulțumesc că aveți încredere să susțineți o femeie. Demonstrați că sunteți un partid modern și aveți încredere că România este pregătită să facă acest pas important. (…) Vom respecta istoria dvs. și vom fi alături, parteneri, și pentru 2016. (…) Vom da nu numai președintele României, vom da și viitorul Guvern”, a spus Elena Udrea, asigurându-i pe reprezentanții PNȚCD că partidul pe care îl conduce nu va proceda ca alte formațiuni politice cu care țărăniștii au avut alianțe de-a lungul timpului.

goleaFOTO Eugen Golea, preşedintele PMP Mehedinţi şi Elena Udrea

Ea a spus că PNŢCD este “şi de această dată de partea binelui”, a felicitat acest partid că a rămas vertical şi a arătat că, prin gestul de a încheia această alianţă, PNŢCD revine în prim-planul vieţii politice.

Elena Udrea a adăugat că PMP aduce dinamism, iar PNŢCD brandul istoric.

Aurelian Pavelescu a afirmat, după semnarea documentelor, că această alianţă nu este întâmplătoare şi marile obiective ale PNŢCD din anii ’90 “au fost preluate şi puse în practică de Traian Băsescu“.

“PNȚCD se va implica cu toate structurile din teritoriu la toate nivelurile, în mod eficient, în această campanie electorală pentru prezidențiale. Această alianță nu este o întâmplare, nu este o chestiune conjuncturală. Marile teme, marile obiective ale PNȚCD din anii ’90, (…) asumate de Corneliu Coposu, au fost preluate și puse în operă în cele două mandate ale președintelui Băsescu. (…) PNȚCD a privit cu multă simpatie mandatele președintelui Traian Băsescu pentru că ne leagă intransigența și faptul că nu am făcut compromisuri”, a precizat acesta.

Conform protocolului de colaborare politică PMP-PNŢCD, toate organizaţiile din teritoriu ale PNŢCD se vor implica în campania de strângere de semnături şi în bătălia politică pe perioada campaniei electorale şi vor urmări strategia de campanie comună care se va stabili la nivel central.

de Corina Macavei Informaţia de Severin

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php