MRU: PSD pregăteşte un trio apocaliptic: Ponta preşedinte, Dragnea premier, Năstase preşedinte al Senatului

0 323

Mihai Răzvan Ungureanu, MRU, preşedinte Partidul Forta Civica (Florin Eşanu/Epoch Times)

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a declarat duminică, în cadrul unui comunicat remis Epoch Times, că formaţiunea social-democraţilor pregăteşte un trio „apocaliptic” care să deţină puterea în următorii ani: Ponta – preşedinte, Dragnea – premier şi Adrian Năstase – preşedinte al Senatului.

„PSD pregăteşte un trio dinamic şi apocaliptic pentru anii care urmează: Victor Ponta preşedinte, Liviu Dragnea premier şi Adrian Năstase preşedinte al Senatului. Cheia stă însă în alegerile prezidenţiale din această toamnă, pentru că au nevoie să îngenuncheze România prin legi, în primul rând, astfel încât să păstreze o aparentă imagine a sistemului democratic. Victor Ponta va graţia, Liviu Dragnea va emite ordonanţe de urgenţă, iar Adrian Năstase va conduce Legislativul în direcţia dorită de camarila PSD”, este de părere MRU.

Prim-vicepreşedintele PDL susţine că disperarea de a nu pierde alegerile prezidenţiale îi împinge pe cei de la PSD să-şi dea, din nou, pe faţă, planurile pe care le au pentru viitorul nostru. În opinia acestuia, Victor Ponta şi amicii săi politici apelează la orice mijloc pentru a se asigura că nu pierd alegerile şi că vor avea posibilitatea de a-i răsplăti pe cei care vor juca pe mâna lor în această toamnă. „Şi ce promisiune mai bună se poate face unor oameni invitaţi la trădare decât că îi asiguri că actul lor nu va fi pedepsit pentru că inventezi şi o graţiere?”, se întreabă acesta.

„Ultima propunere de graţiere îi aparţine lui Liviu Dragnea, care, sub pretextul îngrijorării pe care i-o provoacă atragerea fondurilor europene, a găsit de cuviinţă să schimbe legea migraţiei politice. Aşadar, imediat ce se va deschide noua legislatură a Parlamentului, Liviu Dragnea va propune o Ordonanţă de Urgenţă prin care primarii doritori să-şi părăsească partidele pentru care au candidat să o poată face fără a-şi pierde mandatul. E o invitaţie deschisă la trădare pentru că vicepremierul a spus clar, cu aceeaşi ocazie, că va ajuta primăriile care au probleme cu salariile la rectificarea din toamnă. Legătura între alocarea de fonduri preferenţiale şi posibilitatea de a părăsi partidul din care provii este transparentă. Graţierea vine doar dacă aleşii îl vor asculta pe Liviu Dragnea”, a remarcat MRU.

În fapt, fostul premier susţine că PSD ne oferă o cât se poate de clară imagine a ce va însemna România dacă Victor Ponta se va instala la Cotroceni, şi anume treaba sa principală va fi să stea liniştit în faţa televizorului cu popcorn şi răcoritoare în timp ce Liviu Dragnea se va ocupa de la Palatul Victoria să aranjeze apele cu ajutorul Ordonanţelor de Urgenţă.

„Şi pentru că orice regim lipsit de decenţă are nevoie de un ideolog, acesta va fi Adrian Năstase, proaspăt graţiat şi exonerat de toate relele de către preşedintele pe care şi-l vor instala singuri la Cotroceni. Şi pentru că tot anunţa alegeri anticipate, Adrian Năstase ar putea candida pe liste, după cum singur propune, la Senat şi poate chiar să devină preşedintele acestei instituţii. Din această poziţie l-ar controla şi mai uşor pe Victor Ponta pentru că s-a dovedit că poţi ajunge preşedinte şi fără să fii ales, ci cu ajutorul Legislativului pe care Adrian Năstase îl deplângea la ieşirea din puşcărie”, a concluzionat prim-vicepreşedintele PDL.

sursa: EpochTimes

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php