Deputat rus: Moscova va riposta fata de statele care impun sanctiuni Rusiei

0 475

Aleksei Pushkov, liderul comisiei pentru afaceri internationale din Duma de stat (camera infoerioara a parlamentului rus) a declarat pentru Ria Novosti ca toate statele care vor lua masuri ostile fata de Rusia, trebuie sa stie ca ar putea fi tinta unei riposte.

“Orice stat care realizeaza actiuni ostile impotriva Rusiei trebuie sa fie constient ca va putea face obiectul unei riposte de aceeasi natura. Adica daca noi avem impresia ca Rusia sufera in prezent presiuni, in special prin interdictia zborurilor avioanelor guvernamentale, este timpul sa aratam ca suntem capabili sa ripostam”, a declarat Puskov pentru RIA.

Agentia rusa noteaza ca sambata “Romania si Ucraina si-au inchis spatiul aerian pentru un avion guvernamental rus care il avea la bord pe ministrul Culturii Vladimir Medinsko si un grup de deputati, intre care seful comitetului pentru CSI (Comunitatea Statelor Independente) din cadrul Dumei, Leonid Slutki, vizat de sanctiunile UE”.

via Nasul TV

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php