PNŢCD acuză PSD de furt intelectual

0 409

aparam_romania_ta

Comunicat al preşedintelui PNŢCD, Aurelian PAVELESCU

„Apărăm România Ta!” – rămâne sloganul PNŢCD, un slogan care exprimă un adevăr istoric.

PNŢCD acuză PSD de furt intelectual, acesta preluând ideea sloganului electoral al PNŢCD. Sloganul PNŢCD este „Apărăm România Ta!”, slogan făcut public în urmă cu 30 de zile şi care exprimă linia politică neîntreruptă a partidului, plină de sacrificii, de la înfiinţare până în prezent. Sloganul folosit de PSD în prima zi de campanie se referă la faptul că ei, pesediștii, “vor apăra România” în Parlamentul European.

Dincolo de gestul murdar de plagiat, sloganul PSD exprimă un mare neadevăr. PSD nu numai că nu a apărat, nu apără şi nici nu va apăra vreodată România în Europa, ba, din contră, i-a compromis pe români şi i-a umilit permanent în faţa europenilor, prin corupţie, furtul banului public, nepotism, atacuri împotriva statului de drept şi a democraţiei, apărarea infractorilor de partid, furtul electoral. Aceasta după ce, în anii 1990, PSD a fost partidul anti-european şi anti-NATO, partidul responsabil de blocarea democratizării şi dezvoltării României, partidul care i-a tradat pe români. Acestui partid, al mafiei post-comuniste, s-a opus PNŢCD. De aceea, protestul nostru este cu atât mai justificat, nu acceptăm ca PSD să își asume merite pe care nu le are şi, mai ales, să îşi asume drumul european al României.

Cerem electoratului dreptei să voteze cu singurul partid care nu a făcut compromisuri cu PSD după 1990, care nu a renunţat la principii şi la valori, partidul lui Corneliu Coposu şi Ion Raţiu. Noi suntem cei care am condus România în UE şi NATO, noi suntem cei care am apărat şi vom apăra România, demnitatea românilor în concertul european, iar nu cei care s-au opus şi se opun, prin faptele lor politice de fiecare zi, Europei şi care practică un limbaj dublu.

„Apărăm România Ta!” – rămâne sloganul PNŢCD, un slogan care exprimă un adevar istoric.

 

Aurelian Pavelescu,

Preşedintele PNŢCD

sursa: PNŢCD.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php