Ponta, huiduit la Drobeta Turnu Severin: Un bărbat a vrut să-i ofere cadou o bărcuță și niște cizme

1 410
                                                                                         Foto: cugetliber.ro
Premierul Victor Ponta a fost huiduit în cadrul vizitei sale la Drobeta Turnu Severin, în fața Prefecturii Mehedinți.

„Demisia, demisia!”, „Hoţii, hoţii”, „Noi ne dezicem de tine, demisia”, „România e ţara noastră, nu este moşia voastră”, „La puşcărie cu jefuitorii ţării” au strigat persoanele care s-au adunat, vineri după-amiază, în fața Prefecturii Mehedinți.

Mai mult, un severinean a dorit să-i ofere premierului cadou o barcă și o pereche de cizme, fără succes, însă, pentru că nu s-a putut apropia de Victor Ponta.

„I-am adus un cadou, ştiu că Mehedinţiul este în cod portocaliu, am văzut că zilele trecute şi-a cumpărat pentru Guvern vreo şapte bărci cu motor şi dacă tot a venit în Mehedinţi m-am gândit că poate vrea să meargă în zonele inundabile şi nu are echipamentul necesar. Am adus o bărcuţă rechin că baronii ăştia sunt rechini şi o pereche de cizme”, a spus Ion Olteanu, potrivit Adevarul.


Foto: adevarul.ro
1 Comment
  1. Corcodel Adrian says

    V-a trebuit USL. L-ati votat majoritar. Va lasati ,,cumparati,, de vorbe ieftine (marirea pensiilor) :))) de unde va putea da daca nu perminte bugetul?Cate taxe s-au majorat d cand a venit USL la putere?Ii doare undeva d nevoile voastre.Eu sunt din Tg-jiu si il cunosc mai bn decat multi dintre voi. A nenorocit tot ce inseamna industrie in zona Gorjului.Bineinteles fiind pe mana cu Carciumarul(primarul Tg-jiu),Sarcina(conduce toate afacerile la nivel local),Calinoiu(A inchis SC Grimex SRL cu toate k fabrica avea profit de peste 1 mil euro anual).asa ca urmeaza restul Romanie. ,,Succes,, cu USL

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php