Congresul Partidului „Totul pentru Ţară”. Voinţa de a continua.

2 809

În ziua de 12 aprilie 2014, la sediul central din Bucureşti, a avut loc Congresul Partidului „Totul pentru Ţară.”

Prin confirmarea de către Congres a Conducerii Centrale, a fost reafirmată voinţa de a continua pe calea deschisă de întemeietorii partidului, în ciuda presiunilor exercitate de autorităţi prin cele 2 procese de dizolvare, anchetele unui dosar penal şi ameninţarea proiectului de lege pentru interzicerea manifestărilor legionare.

După darea de seamă a vechii conduceri, susţinută de preşedintele Coriolan Baciu, a fost susţinută o analiză lucidă a organizaţiei, un bilanţ al realizărilor şi neîmplinirilor de către preşedintele executiv Florin Dobrescu.

Delegaţii filialelor au luat, pe rând, cuvîntul şi au expus propunerile lor cu privire la eficientizarea muncii de organizare şi promovare a partidului. Cu acest prilej a fost anunţată şi înfiinţarea unei noi filiale în judeţul Maramureş, sub conducerea tânărului profesor Iustin Talpoş.

A fost aleasă noua conducere a TPT, care prin vocea preşedintelui Coriolan Baciu a reafirmat hotărârea de a continua lupta începută de generaţia interbelică, de promovare a interesului naţional românesc şi de răspândire în societatea românească a educaţiei în spiritul valorilor credinţei strămoşeşti.

sursa: Partidul „Totul pentru Ţară”

2 Comments
  1. Dorian_L@yahoo.com says

    Cum e posibil ca aceasta miscare – singura care poate scapa Romania de cancerul sionist – sa fie atit de firava dupa 70 de comunism si neo-comunism?

  2. Florin Dobrescu says

    Hristos a inviat! Va fI mai puternica , cu ajutorul dvs al tuturor romanilor de buna credinta. In conditiile societatii actuale prin excelenta materialista este dificil. Miscarea va recapata vigoare numai cu conditia sa creeze o stare de spirit favorabila unei regenerari morale in societatea romaneasca. Daca fiecare roman care a aflat despre acest demers si l-a inteles va pune umarul in lupta pentru apararea valorilor crestine si nationale viitorul va fi mai bun.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php