LEGEA ANTI-NATIONALISTA votata in Senat INGROAPA DEMOCRATIA si LIBERTATEA DE EXPRIMARE

0 508

Libertatea de exprimare în România

Aș fi surprins dacă aș fi fost atât de naiv încât să cred că România este cu adevărat un stat democrat unde drepturile și libertățile cetățenilor sunt garantate și respectate de politicieni. Dar știind că partidele mari din România sunt urmașele PCR-ului, nu mă miră ce au votat toți cei 87 de senatori (membri PSD, UDMR și PC) prezenți în Senat: interzicerea manifestărilor cu caracter legionar și a simbolurilor legionare, un abuz ce ar putea arunca în închisoare zeci de mii de oameni ce își exprimă opinia, totul pentru că politicienilor corupți nu le place cum gândesc acești oameni. Să nu uităm nici cine a fost inițiatorul acestui proiect de inspirație totalitară, cu toate că nu a fost prezent la vot: liberalul Crin Antonescu, aflat sub influența neo-marxistului Alexandru Florian, președintelui Institutului ”Elie Wiesel”. Inițial comisia juridică a respins această inițiativă, ca apoi să-și schimbe poziția cu 180 de grade și să o aprobe printr-un raport. Și așa asistăm la un alt episod dezgustător al circului politic din România, așa asistăm la îngroparea democrației și a libertății de exprimare.

Nu contează pentru cei ce au propus și au votat o asemenea lege că aceasta încalcă Declarația Drepturilor Omului și Constituția României. Nu contează că Mișcarea Legionară nu a fost o organizație fascistă și căacest lucru a fost recunoscut de aliați, după cel de al doilea război mondial, în cadrul Tribunalul de la Nurenberg din 1946. Nu contează faptul că nici măcar nu s-a făcut o dezbatere pe această temă (cum ar fi fost democratic). Nu contează faptul că majoritatea românilor nu sunt de acord cu asemenea măsuri totalitare (cetățenii nici măcar nu au fost consultați). Nu contează că în timp ce legionarismul va fi ilegal în România extremismul maghiar, comunismul, antiromânismul sau manifestările publice ale homosexualilor sunt în continuare tolerate, cu toate că acestea contribuie la distrugerea României. Nu contează că cea ce numesc politicienii români ”simboluri legionare” sunt vechi simboluri românești și creștine. Nu contează că promovarea unor mari personalități culturale precum: Radu Gyr, Mircea Eliade, Emil Cioran, Petre Țuțea, Nae Ionescu, etc va deveni ilegală pentru că aceștia au fost legionari, practic vorbim aici de un atentat la cultura României. Nimic din toate acestea nu contează pentru politicienii trădători supuși cercurilor de interese anti-românești și care la presiunile neo-marxiștilor ne ucid libertatea. Acești urmași ai lui Stalin și ai Anei Pauker tocmai au votat o lege care parcă e scoasă din perioada stalinistă a anilor 50, când cine nu era de acord cu sistemul era numit ”dușman al poporului” și aruncat în închisoare.

Proiectul va fi votat și în Camera Deputaților, care are competență decizională. Cel mai probabil deputații vor vota la fel ca senatorii, pentru că atunci când vine vorba de a lua măsuri împotriva naționalismului și românismului, toate partidele fac front comun. Senatul a votat această lege tocmai în data de 8 aprilie, de ziua internațională a țiganilor. Să fie oare un cadou? Nu mai contează. Degeaba avem telefoane inteligente, televizoare cu plasmă, facebook, produse fast-food, opțiunea de a alege între mai multe partide (în care găsim același tip de om corupt), pornografie, parade ale homosexualilor, chefuri cu manele sau posibilitatea de a pleca la muncă în alte țări din Europa. Toate acestea sunt niște unelte de manipulare a opiniei publice pentru a crea iluzia libertății și a democrației, acestea sunt permise pentru că ele convin sistemului, convin politicienilor. Dar cea ce îi supără, legionarismul, este scos abuziv înafara legii. Comunismul nu a murit, și-a schimbat doar strategia. Nu mai există URSS, avem acum Uniunea Europeană. Nu mai există dictatura proletariatului, domină dictatura minoritățiilor și a corectitudinii politice. Nu mai este PCR partidul unic, dar avem un ”partid unic” al corupților PSD-PDL-PNL-UDMR-PC-UNPR-… care exploatează o țară întreagă.

Părintele Gheorghe Calciu, fost deținut politic, a spus odată: ”Or să se bată cu noi și morţi; iar noi o să fim alături de voi, ca să ne apăraţi. Și morţi vom izbândi!”. A avut dreptate. Deși majoritatea legionarilor au murit, politicienilor le este frică de ei. Chiar umbra Mișcării Legionare îi sperie, le este frică de o renaștere a naționalismului românesc. Le este frică că tot mai mulți tineri îi iau ca modele pe martirii din închisorile comuniste (între ei mulți legionari). Cred că într-o bună zi se va face dreptate, iar dușmanii libertății și ai românismului vor răspunde mai devreme sau mai târziu pentru spiritul totalitar cu care otrăvesc legislația României. Codrin Goia –FrontPress.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php