Ponta, ungurii și Roșia Montană

0 358
ponta ungurii si rosia montana
Prin alianta cu UDMR, prin conditiile acceptate, guvernul da dovada de lipsa de patriotism, de viziune, si demonstreaza inca o data ca este gata sa vanda tot doar ptr propriile interese, cele de clan, de partid, de cloaca.

Efectul imediat al tradarii s-a vazut imediat – excese iredentiste, manifestatii ptr autonomie, extremism.

Dar aceasta reprezinta doar varful iceberg-ului – Ungaria a rupt colaborarea cu FMI, Banca Mondiala si partial cu UE (si bine a facut!) si a acceptat pana acum imprumuturi (in doua transe) de 25 miliarde euro de la Rusia – Rusia nu face acte de caritate ci doar afaceri – scopul este clar – doreste ca Ungaria sa fie, din nou, hotarul de vest al noului imperiu rus, cel “euro-asiatic”.

Dar ce primește Ungaria la schimb?

Evident Ardealul, dar mai bine zis, resursele sale. Fara Rusia, Ungaria, nu ar fi putut sfida FMI caci nu avea de unde sa plateasca datoriile catre acestea. Acum sunt datori Rusiei insa calculele lor includ faptul ca le vor plati din resursele Transilvaniei – Rosia Montana este doar una din resursele pe ungurii spera sa le acapareze si sa le vanda.

O a doua, din care deja exploateaza fara mila sunt padurile Romaniei – defrisarile facute necontrolat se transforma in exporturi catre Ungaria si Vest lasand Romania fara “aurul verde” atat de important ptr supravietuire si mediu. Nimeni nu a luat masuri si se pare ca nu va lua nici in continuare. Pamantul arabil de la granita de NV cu Ungaria este, de asemenea, cumparat de unguri, inlesnind astfel asimilarea teritoriului tarii noastre in Ungaria Mare, asa cum o numesc ei.

Ce face guvernul României?

Nimic sau mai zis inlesneste destramarea teritoriala a Romaniei prin vanzarile necontrolate de terenuri (o treime din terenul arabil al tarii nu ne mai apartine) iar instrumentele finale sunt modificarea constitutiei, descentralizarea si regionalizarea – nu le pasa de Ardeal ci vor doar ca Romania sa fie rupta in bucatele mici, usor de controlat si de condus, in feude conduse grofi, baroni burtosi, lacomi, tradatori de tara si neam. Mai mult, este evidenta apropierea de Rusia a guvernantilor nostri – nu au condamnat oficial invadarea Ucrainei, se refuza dialogul cu aliatii militari, respectiv Nato, doresc sa iasa de sub controlul UE ptr ca nu pot fura indeajuns si nu pot controla justitia.

Doresc să rupă România în feude, stătulețe conduse de oligarhi și dictatori politici de tipul Putin.

 Ce se va întâmpla cu românii din Ardeal ?

Ce s-a intamplat si in trecut!!! Istoria ne arata clar cum vor decurge lucrurile!!! Asuprire, relocari, expropieri, extremism – romanii vor devin sclavi in propria tara – vor fi alungati din propria tara – vor fi asupriti in propria tara!!!

via Starea Natiunii

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php