GÂNDURI, CUVINTE, OBICEIURI!

0 1.039

                                                                                                                                                de Sorin Andrei

Motto:

Ai grijă la gândurile tale, căci ele îţi vor deveni cuvinte. Cuvintele îţi vor deveni acţiuni, acţiunile obiceiuri, iar obiceiurile îţi vor da caracterul tău. Ai grijă la caracterul tău, căci el devine destinul tău.

Mi-a scris mai alaltăieri un foarte bun prieten, într-un sms prin care mă anunţa că socialistul(!) Adrian NASTASE a mai primit câţiva ani de închisoare, o încheiere de genul ”Hristos s-a arătat!

Asta mă face să cred că aşa vede el, omul de rând, pedepsirea socialistului(!) Năstase – ca pe o justiţie umană inspirată de cea divină. Probabil că astfel de români, normali adică, mai sunt încă destui în ţara asta. Oameni care au înţeles rapid această simplă ecuaţie: e unul Năstase, ce îşi zice socialist, care în calitatea de om politic de prim rang a devenit modelul libidinosului în ale corupţiei şi care nu numai că nu plăteşte pentru faptele sale dar, mai mult, ajunge chiar în primii cinci oameni ai Statului Român. Acum, după atâta amar de vreme în care respectivul trăia în România ca şi pe propria-i feudă, când îi vine rândul să plătească, românul normal crede, simplu şi firesc, cum că în sfârşit s-a arătat Domnul Hristos! Păi, nu e ăsta firescul?! Nu e ăsta normalul?! Nu e ăsta, dacă vreţi, legalul?!

Din păcate pentru ţara asta, nu este, dragi cititori, nici firesc, nici normal şi nici legal ceea ce s-a întâmplat cu Năstase, decât numai pentru plebei. Pentru acoliţii socialistului, ei înşişi socialişti – oameni din ăştia simpli, modeşti şi ataşaţi poporului(!), este de-a dreptul aberant!

Ia să vedem cum stau lucrurile. Cu materialul clientului:

1) Aţi văzut-o la televizor pe Dana BARB? Sora socialistului(!). Aţi văzut câtă otravă şi câtă sfidare emană faţa acesteia? Căutaţi-o pe net şi vă veţi lămuri. I-auziţi la coana Barb: Să-ţi vezi de tine, de familia ta, de viaţa ta, de interesele tale, nu să lupţi pentru România. (Năstase a luptat pentru România?! Îţi vine să te arunci de la etaj!). Cine luptă pentru România în clipa de faţă e pedepsit(…) El totdeauna s-a sacrificat pentru ceilalţi, i-a zis ea marelui socialist(!), iar acesta, în replică, i-a răspuns că… are dreptate!!!

Ei, aşa mai merge, nu?! Cum să nu-ţi vină să înjuri justiţia, cu două guri, când face astfel de gafe, de a băga la puşcărie ditamai patriotul(!). Şi socialist(!) pe deasupra.

2) Aţi citit declaraţiile lui Vanghelie? Primarul analfabet. Dar tot socialist(!). I-auziţi: În UE nu se întâmplă cu niciun fost prim-ministru şi cu niciun om politic de calibrul lui Adrian Năstase (prin calibru înţelegând noi, nu Vanghelie, că e vorba despre vârful depravării în politică) aşa ceva. Cred că este prea mult, indiferent de faptele pe care le-a făcut el, fie bune, fie rele. Indiferent dacă este vinovat şi trebuie să plătească. Dar eu cred că în clipa de faţă creăm un precedent foarte periculos şi nu ajută cu nimic la democraţia din România.”

Deci, după mintea lui Vanghelie, pe de-o parte ne-o vom lua peste degete de la UE pentru faptul că, culmea, în sfârşit am început să facem câte ceva din tot ce ne cer ăştia de atâţia ani, pe de altă parte şi când faci bune, dar mai ales când faci rele (cu partea asta, ”oratorul ne bagă în ceaţă total) nu e bine să fii pedepsit pentru că există riscul să se aleagă praful de democraţia socialistă din România, şi în final, într-un exces de sinceritate imposibil de controlat, ne spune de fapt temerea lui cea mai mare – aceea că mâine–poimâine poate fi el în locul socialistului de maxim calibru. El, un socialist(!) nu chiar atât de depravat, nu?!

Carevăsazică fără precedente, căci ele vor începe să strice obiceiurile astea socialist-democratice de tip ”faceţi jaf că de aia suntem social-democraţi. Lăsaţi, măi, democraţia aşa cum am făcut-o noi, n-o stricaţi închizându-ne nouă robineţii căpătuielii!

3) Aţi auzit tânăra speranţă, moştenitorul, cel care probabil îşi va întrece profesorul, că doar aşa îi stă bine unui adevărat discipol, nu?!, l-aţi auzit deci pe Andreiaş NĂSTASE de cât cinism dă dovadă?! Şi n-are nici treizeci de ani ca vârstă! Iată: ”Tata mi-a spus că de aici încolo va rămâne pe umerii mei sarcina să fur de la stat pentru întreaga familie. Cât a putut, s-a ocupat el, dar acum spune că trebuie să mă descurc singur,”. Deci, aşa îşi califică ei odraslele în ale dezinformării şi ale manipulării. Adică, vezi Doamne, eu am simţul umorului şi bat monedă pe chestiunea asta absolut falsă cu furatul de la stat!

Să ne fie cu iertare, însă, că vă întrebăm, dacă nu aţi furat de la POPOR, v-aţi furat cumva între voi?! Altminteri cum puteţi justifica averile pe care din banii câştigaţi cinstit nu le-aţi fi făcut nici în cinci sute de ani?!

Ăsta nu mai este nici măcar cinism – ăsta este pur şi simplu satanism. Ăştia sunt de-a dreptul satanizaţi!

4) Deasemenea, aţi luat la cunoştinţă despre afirmaţiile lui Cătălin IVAN, purtătorul de cuvânt al PSD? Ăsta vorbeşte, desigur, în numele tuturor socialiştilor(!), care sunt trişti pe de o parte şi solidari pe de alta, dar dintr-un singur motiv – Năstase a plătit, deja, prea mult. Să fie asta o cauză a temerilor create de acelaşi precedent?! Poate, dar Ivan vine şi linişteşte pe deplin poporul spunându-i că deabia de acum încolo partidul lor se va angaja pe deplin în lupta împotriva regimul Băsescu şi că respectiva luptă va continua şi după ce acesta nu va mai fi preşedinte!

Câtă prostie, câtă nesimţire, câtă lipsă de responsabilitate faţă de oamenii care aşteaptă să înceapă odată să se întâmple ceva bun şi în ţara lor. Care regim Băsescu, băi nebunilor, când voi conduceţi România până la nivel de infirmieră de spital?! Veţi lupta cu Băsescu şi după ce acesta nu va mai fi preşedinte?! Aţi fi putut s-o faceţi foarte bine dacă ţara ar fi mers ca unsă! Sub nici o formă nu vă trece prin minte să începeţi să luptaţi cu răul imens pe care l-aţi adus ţării, să luptaţi cu regimul” Năstase, spre exemplu, care, iată, pornind de la atitudinea individuală a coruptului la modul absolut, a depravatului, a ajuns să reprezinte adevărate concepţii colective de viaţă cotidiană! Vedeţi că vă fuge pământul de sub picioare şi săriţi în haită, aşa cum aţi făcut-o de atâtea şi atâtea ori, doar-doar veţi reuşi să vă păstraţi intangibilitatea care v-a transformat în nişte adevărate hiene în faţa propriului popor! A politizat Băsescu justiţia?! E foarte posibil. Dacă da, trebuie să plătească pentru asta, dar spuneţi voi, socialiştilor (sanchi), unde se mai poate angaja în România un şofer ori un necalificat la o instituţie de stat fără acceptul vostru suveran?! Al vostru sau al păcălicilor, în marea lor majoritate, de la PNL, funcţie de conclavurile voastre. Ziceţi, băi, moraliştilor!

Ăştia sunt politicienii care te conduc, POPOR ROMÂN, şi cărora le dai câte 70% din voturile tale pentru a te minţi, prosti şi manipula pe faţă, fără nici cea mai mică jenă. Oameni ca Năstase, care în condiţii normale n-ar fi trebuit să aibe acces nici la funcţia de consilier comunal, te reprezintă şi te conduc pe tine, POPOR ROMÂN, spre cel mai mare dezastru prin care ai trecut vreodată în istoria ta modernă. Existenţa Statului Naţional Unitar Român se află pe muchie de cuţit iar ei luptă împotriva unor regimuri închipuite chiar şi după ce acestea nu mai sunt. Alooo!!!

Vorba din motto-ul de la început este un puternic şi eficient avertisment, dar este valabil doar pentru cei care au chef în aşi analiza cu maximă atenţie şi cu totală intoleranţă politicienii care îi conduc.

Politicienii noştri post-decembrişti, aproape toţi, ţi-au demonstrat, dragă popor, nu doar prin gândurile şi cuvintele lor cine sunt, deşi de atunci ar fi trebuit să ai un bec aprins în ceea ce-i priveşte (să nu uităm cu cât sârg îl votai, într-un prea mare procent, ca preşedinte, pe acest satana de România – Ion ILIESCU, şi să nu uităm cum ţi-l prezenta acesta pe marele depravat Adrian NĂSTASE ca fiind omul care te va duce pe cele mai înalte culmi ale progresului; iar tu îi credeai!), dar ţi-au demonstrat de atâtea şi atâtea ori, prin acţiunile lor concrete, care le este caracterul. Ei bine, iată că ai ajuns nu doar să le vezi, să le constaţi destinul, ci chiar să li-l trăieşti, pentru că ei sunt, de fapt, în tine, iubit popor adormit!

Tu trăieşti acum, după douăzeci şi trei de ani de politică pornită radical împotriva intereselor tale, exact aşa cum vor ei: gândeşti ca ei, te exprimi ca ei, îi apreciezi pe ei, te mulţumeşti cu circul pe care ţi-l oferă ei. Ba, chiar se pare că dacă mâine ai ajunge tu la putere ai face cam aceleaşi lucruri pe care ei le fac de mult! Deci, destinul lor a devenit şi destinul tău. Şi ăsta este un fapt de-o gravitate capitală pentru tine, căci acest tip de destin este de factură satanică, POPOR ROMÂN. Tu nu mai ai şansa destinului mântuitor – un popor cinstit, blând, muncitor şi milos, cu frică şi dragoste de Dumnezeu, condus de nişte politicieni mai cinstiţi, mai blânzi, mai muncitori şi mai miloşi cu cei conduşi, din frică şi din dragoste de Dumnezeu. Nu mai ai această şansă decât după ce vei lua regimurile de tip Năstase ori Băsescu ori Ponta, căci ce mi-e Tutea ce mi-e Mandea şi vei da cu ele de pământ şi te vei ridica tu (măcar cei care au mai rămas din tine!) în locul lor şi vei trăi şi te vei conduce conform propriilor tale interese.

Dar îţi mai ştii oare interesele?!

Să mă ierte acea parte a poporului care nu face obiectul acestor… gânduri.

Ianuarie, 2014. 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php