Satan lucrează şi de sărbători. Protestul „vrem spitale nu catedrale”. Vezi cine sunt membrii „miscarii”

0 856

Satan lucrează şi de sărbători. Sute de participanţi la protestul “Vrem spitale, nu catedrale”. Vezi cine sunt membrii mişcării

Vrem spitale, nu catedrale!”- sub această deviză s-a desfăşurat duminică “protestul” pe o pagină de solicializare, protest iniţiat de Asociatia Secular-Umanistă din România, anunţă ProTv.

Toma Pătraşcu, vicepreşedintele Asociaţiei Secular-Umaniste din România: “Cetăţenii au nevoie de spitale unde să fie îngrijiţi, au nevoie de medicamente, de educaţie, nu de mii şi mii de biserici”.

Desigur, Toma se pare că nu vede activitatea de misionariat desfăşurată de Biserica Ortodoxă Română.

Dar la ce să te aştepţi de la aderenţii unei acţiuni anti-biserici, demarată în mod bizar, exact de Crăciun, când se celebrează Naşterea Mântuitorului.

Persoanele care figurează printre cei care s-au alăturat acestui “protest” spun mult despre natura acestei iniţiative, nume precum Cornel Vâlcu de la Cluj şi Radu Florian, lider al Noului Partid Comunist Român.

Purtătorul de cuvant BOR, Constantin Stoica, a tranşat foarte clar această chestiune: “Bisericile sunt spitale, pentru că şi în biserici prin mijloace spirituale se vindecă boli sufleteşti, dar şi trupeşti. ASUR desfasoară doar o activitate de învrăjbire a societăţii româneşti împotriva cultelor religioase, probabil şi pentru a justifica şi banii pe care îi primesc din străinătate”.

Dar haideţi să vedem în ce cred “tovarăşii” care aderă la protestul “Vrem spitale, nu catedrale”.

sursa: NapocaNews

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php