„Ar fi o adevărată nenorocire să apară un Zelea Codreanu în momentul de față!” Escrocul politic Răzvan Theodorescu: „Lehamitea tinerilor nu trebuie să se transforme într-o mișcare extremistă.”.

4 1.212

Academicianul Răzvan Theodorescu a comentat protestele anti-proiectul Roșia Montană care au loc de mai bine de o săptămână în Capitală și în alte orașe din țară.

Răzvan Theodorescu
Răzvan Theodorescu / FOTO: tuvotezi.ro

După ce, în calitate de ministru al Culturii, în anii 2000-2004, a pactizat cu compania Gabriel Resources avizând în mod ilegal descărcarea de sarcină arheologică a masivului Cârnic (periclitând astfel un fabulos patrimoniu arheologic) şi făcând un lobby dezgustător în favoarea proiectului criminal Roşia Montană (oare câţi bani a încasat ?), fostul agent al Securităţii cu dosarul ars LA ORDIN în decembrie 1989, unealta docilă a KGB şi a tandemului Iliescu-Brucan în 1990, Răzvan Theodorescu vine azi să dea lecţii de democraţie şi să întineze numele lui Corneliu Codreanu, condamnând tineretul protestatar.

„Este un început periculos, foarte periculos, de mișcare anti-sistem. Este ceea ce, în ciuda precarității politicienilor de astăzi, România nu merită. Esența democrației adevărate sunt partidele. Astea sunt cele care dau sens democrației. Actualele partide politice reprezintă poporul român. A nega sistemul de partide care sunt esența democrației este un lucru extrem de periculos. Trebuie să fim extrem de atenți cu aceste acțiuni. Oamenii se adună acolo dintr-un principiu al aglutinării. Nu există o doctrină care să-i unească. Nu sunt totuși toate condițiile la noi în țară la momentul de față ca să se creeze așa ceva. În momentul de față, privind foarte obiectiv lucrurile, în România asistem la o panoramă. Normal că acești tineri au o lehamite. Doamne ferește ca această lehamite să ducă într-o mișcare politică extremistă. Din fericire, această mișcare nu are un lider carismatic. Ar fi o adevărată nenorocire să apară un Zelea Codreanu în momentul de față”, a spus Răzvan Theodorescu la Realitatea TV, în cadrul emisiunii Jocuri de putere.

| de pe realitatea.net

4 Comments
  1. IO.../ says

    Da,are dreptate lichiaua,partidele reprezinta poporul,dar poporul manipulat de hiene si condus ca pe niste oi bezmetice.Iar cand apare vre-un moment de trezire,in randul prostitilor,apare unul ca acest ipochimet si da la cap cu ce poate.Dar eu cred ca asta nu va mai dura mult,pentruca lumea a inceput sa ia antidoturi de democratie.

  2. Sorin ANDREI says

    Ce replica sa-i dai unui astfel de om?! Sa-l crezi prost (prost instruit in speta de fata) si sa te apuci sa-i explici adevarul despre Corneliu CODREANU? Sa-l crezi rau intentionat si, in aceasta situatie, sa-ti vezi de treaba ta? Sau sa crezi ca este si prost si dusman al poporului in acelasi timp?
    Tinand cont de „sferele” in care s-a invartit individul (vezi echipa iliescu+brukner+theodorescu), poti fi sigur suta la suta de varianta a doua – dusman de moarte al propriului popor si, din pacate pentru popor, manipulator, prin astfel de minciuni grosolane, a mult prea multor romani.
    Si totusi, theodorescule (academician?!), ar fi o imensa fericire pentru popor aparitia unui Codreanu acum si, probabil, o adevarata nenorocire pentru tine si cei de teapa ta!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php