VIDEO. Florin Zamfirescu: Poporul român nu vrea să vândă Roşia Montană unui străin

1 674

Actorul Florin Zamfirescu a vorbit în ediţia de sâmbătă a emisiunii „Exces de putere” despre ceea ce crede el că este adevărata problemă a românilor în ceea ce priveşte Roşia Montană, şi anume vânzarea bogăţiilor ţării unor străini.

 

„Poporul român nu vrea să vândă Roşia Montană unui om cu nume românescu şi firmă canadiană”, a spus Florin Zamfirescu la Antena 3.

Actorul subliniază că noi, „care înaine de 89 duceam în străinătate sonde, făceam instalaţii performante şi eram competitivi în faţa întregii Europe, acum nu putem să luăm aurul care ne este la îndemână”.

Florin Zamfirescu susţine că discuţiile privind modalitatea de extragere a aurului de la Roşia Montana trebuie discutată însă numai după ce ne asigurăm că cel cel mai mare zăcământ de aur din România nu va ajunge pe mâini străine.

Totodată, actorul îi numeşte eroi naţionali pe românii care vor fi nevoiţi să părăsească regiunea în care se va dezvolta proiectul minier.

| de pe Antena 3

1 Comment
  1. Finty says

    Am suspinat vazand cum un om cu suflet mare si-a luat inima in dinti sa spuna ceea ce era de spus ! Dar ma doare inima sa vad ca nu-l asculta decat aceeasi 10mii de oameni care ies in strada…..cea mai mare problema a romanilor este ignoranta ! Treziti-va odata dragilor caci altfel ajungem precum tarile musulmane ….tocmai fiindca sunte in urma cu 50ani MAI AVEM O SANSA ! Trebuie doar sa numai fim ignoranti !
    Cu stima ,

    Un oarecare flacau oripilat de ignoranta masei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php