Ponta acuzat de homosexualitate, adulter, uciderea tatălui și colaborare cu serviciile secrete

31 2.592

Valer Marian

Victor Ponta este destinatarul unei scrisori cu un conţinut extrem de dur. Senatorul Valer Marian, proaspăt exclus din PSD, îi adresează premierului o serie de 22 de întrebări privind clarificarea mai multor aspecte din cariera sa de procuror, dar şi a unora din activitatea de prim-ministru. „Este adevărat că aţi întreţinut relaţii sexuale cu o prostituată minoră de lux?”, întreabă senatorul Valer Marian, făcând referire la scandalul în care au fost implicaţi mai mulţi lideri PSD, printre care şi primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă. “Este adevărat că, în anul 1997, în timp ce eraţi procuror, aţi fost racolat în Serviciul de Informaţii Externe (SIE) de către generalul Cornel Biriş şi aţi activat în unitatea deplin conspirată denumită “Umbre” sau H?”, mai intreaba senatorul de Satu Mare.

Senatorul Valer Marian

Redăm mai jos conţinutul integral al scrisorii adresate lui Victor Ponta de senatorul Valer Marian:

 A doua scrisoare deschisă către Victor Ponta

Cetăţene prim-ministru,

              Având în vedere că sesiunea parlamentară s-a încheiat săptămâna trecută, vă transmit o scrisoare deschisă cu statut de interpelare, urmând să o înregistrez în acest sens la Senat. Am decis ca, prin această scrisoare-interpelare, să vă adresez mai multe întrebări legate de anumite aspecte nebuloase din trecutul şi prezentul dumneavoastră, pe care le voi dezvolta ulterior într-o amplă declaraţie politică intitulată „Victoraş, ai grijă de copii!”, pe care am anunţat-o de altfel. Chiar dacă aspectele mai grave şi interesante din această declaraţie au fost verificate şi răsverificate din mai multe surse, fiind de profesie jurist, inclusiv fost procuror ca şi dumneavoastră, am decis să respect o regulă străveche de drept „Audiatur alter pares” (Ascultă şi cealaltă parte), pe care dumneavoastră nu aţi respectat-o în cazul excluderii mele abuzive din PSD. Consider că după nefastul episod Ceauşescu, românii au dreptul să cunoască părţile mai întunecate din biografia conducătorilor lor.

            Aşadar şi prin urmare, vă solicit să răspundeţi la următoarele întrebări:

Citeşte şi: “Recunosc! Sunt homosexual!” Un senator PSD, ţinta unui ziar-fantomă

 1. Dacă în fragedă tinereţe, respectiv în anii ’90, aţi avut un comportament sadic faţă de tatăl dumneavoastră (menţionat şi de mama dumneavoastră într-o scrisoare publicată în presă), care era imobilizat la pat din cauza unui cancer chinuitor? Dacă, în vara anului 1990, când aveaţi 18 ani, l-aţi bătut bestial pe tatăl dumneavoastră, rupându-i un picior, fapt care i-a agravat starea de sănătate şi i-a grăbit decesul?
 2. Dacă, după acest episod, aţi plecat intempestiv în Franţa, cu o geantă de voiaj, şi dacă aţi locuit în Paris la doamna Nadia Marcu Pandrea, fiica marelui cărturar Petre Pandrea şi nepoata lui Lucreţiu Pătrăşcanu, prietenă a mamei dumneavoastră? Dacă aţi plecat de la aceasta neanunţat, cu două geamantane, şi dacă aţi dormit ulterior prin gări şi prin parcuri? Dacă aţi avut probleme cu poliţia franceză? Dacă aţi lucrat o lună la un restaurant Mc’Donald’s şi pentru ce motive aţi fost dat afară?
 3. Dacă aţi locuit ulterior la un anume Marin Bobeică, ofiţer acoperit al SIE la Paris, cunoscut ca homosexual, şi dacă aţi întreţinut relaţii nefireşti cu acesta?
 4. Dacă, după ce aţi devenit procuror, le-aţi sprijinit pe mama dumneavoastră şi  pe o mătuşă a dumneavoastră, să acapareze în mod fraudulos vila de la Poiana Ţapului (Buşteni), moştenită de doamna Nadia Marcu Pandrea de la familia Pătrăşcanu?
 5. Dacă este adevărat că, în timp ce eraţi procuror la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, aţi soluţionat un singur dosar cu rechizitoriu şi că în acesta s-a pronunţat soluţie de achitare?
 6. Dacă este adevărat că, în anul 1997, în timp ce eraţi procuror, aţi fost racolat în Serviciul de Informaţii Externe (SIE) de către generalul Cornel Biriş şi dacă aţi activat în unitatea deplin conspirată denumită “Umbre” sau H? Dacă aţi fost trimis la specializare antimafia în Italia cu misiunea de a o monitoriza pe Carla del Ponte, fost procuror antimafia, ulterior procuror şef al Tribunalului Penal pentru fosta Iugoslavie?
 7. Dacă este adevărat că, în data de 7 mai 2012, înaintea depunerii jurământului de către primul guvern Ponta, festivitate care a început cu o întârziere de circa 15 minute faţă de ora anunţată , aţi fost invitat de preşedintele Traian Băsescu într-un birou de la Palatul Cotroceni, unde a chemat un aghiotant cu un telefon mobil deschis, pe care vi l-a înmânat şi la care aţi discutat cu ofiţerul de legătură pe care l-aţi avut în timpul misiunii din Italia?
 8. Dacă, în timp ce eraţi şef al Corpului de control al primului ministru Adrian Năstase, aţi încercat de mai multe ori să-l determinaţi pe procurorul Cristian Panait, care v-a fost coleg şi prieten, să-l aresteze pe procurorul Alexandru Lele de la Parchetul Judeţean Bihor, “vinovat” pentru că l-a arestat, pentru contrabandă  cu produse petroliere, pe fiul prefectului judeţului Bihor, Adrian Tarău, cunoscut sponsor local al PSD? Dacă aţi contribuit la sinuciderea procurorului Panait? Cum vă explicaţi că mătuşa la care acesta locuia a afirmat că ultimele sale cuvinte, înainte de a se arunca în gol de pe clădire, au fost “Câinele Ponta m-a ucis”?
 9. Dacă aţi participat la orgii sexuale la Hotelul Ana din Târgu Jiu, proprietatea prietenului dumneavoastră Călin Lemnaru, şi la Hotelul Rin Gran Hotel din Bucureşti, proprietatea prietenului dumneavoastră Robert Negoiţă?
 10. Care sunt motivele divorţului de prima soţie? De ce actualul socru Ilie Sârbu n-a acceptat timp de doi ani căsătoria dvs cu fiica sa Daciana?
 11. Dacă la Târgu Jiu aţi întreţinut relaţii sexuale extraconjugale, în mod repetat, într-un apartament dintr-un bloc situat lângă Hotelul Ana, proprietatea aceluiaşi amic Călin Lemnaru, cu o membră PSD (cu iniţialele I.V.) pe care aţi promovat-o anul trecut viceprimar al municipiului Târgu Jiu? Ştiţi că aţi fost monitorizat în legătură cu această relaţie de serviciul secret al Ministerului Administraţiei şi Internelor (DGIPI)? Dacă nu ştiţi, întrebaţi-l pe actualul şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, Viorel Salvador Caragea, care era atunci şeful SIPI Gorj?
 12. Dacă în acelaşi apartament aţi întreţinut relaţii sexuale extraconjugale, în mod repetat, cu o prostituată minoră de lux, ai cărei părinţi au formulat plângere penală împotriva dumneavoastră pentru infracţiunea de relaţii sexuale cu minore? Dacă ştiţi că aţi fost monitorizat de SRI în legătură cu relaţiile sexuale cu prostituata minoră? Dacă nu ştiţi, întrebaţi-l pe colonelul Cătălin Peptan, şeful Direcţiei Judeţene Gorj a SRI  în perioada respectivă? Dacă i-aţi solicitat naşului dumneavoastră George Maior, directorul SRI, să blocheze acest dosar?
 13. Dacă, în calitate de deputat de Gorj, aţi intermediat încheierea unui contract bănos între Complexul Energetic Turceni şi cabinetul de avocatură al prietenului dumneavoastră Dan Şova, la care eraţi asociat? Care a fost valoarea totală a acestui contract?
 14. Dacă, împreună cu amicul Dan Şova, i-aţi solicitat şi aţi primit de la actualul preşedinte al Organizaţiei judeţene PSD şi al Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, pe-atunci directorul Direcţiei Regionale Banat Apele Române, suma de 50.000 de euro pentru a-l apăra pe fiul său vitreg într-un proces penal la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, promiţându-i că veţi rezolva cu preşedintele completului de judecată? Fiind chestionat ulterior, judecătorul în cauză a afirmat că nu aţi făcut niciun demers în acest sens.
 15. De ce nu recunoaşteţi plagiatul la lucrarea de doctorat “Curtea Penală Internaţională”? Întâmplător, profesorii de drept care v-au absolvit, Dumitru Diaconu de la Universitatea din Piteşti şi Gheorghiţă Mateuţ de la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, mi-au fost colegi de facultate şi-mi sunt prieteni, astfel că ştiu adevărul. Aveţi demnitate, recunoaşteţi furtul şi demisionaţi!
 16. Dacă este adevărat că, cu o săptămână înaintea referendumului pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu din 29 iulie 2012, împreună cu secretarul general Liviu Dragnea, le-aţi solicitat liderilor judeţeni ai PSD să discute cu preşedinţii de secţii de votare să raporteze la orele stabilite o prezenţă mai mare cu 25 de persoane decât cea reală, pentru a asigura astfel cvorumul de prezenţă la vot? Cum se traduce penal acest fapt? Dacă l-aţi menţionat în autodenunţul depus anul trecut la DNA, după începerea urmăririi penale împotriva lui Liviu Dragnea pentru instigare la fraudarea referendumului? Nu este prea târziu să recunoaşteţi şi să demisionaţi!
 17. Dacă şi cu ce aţi fost şi sunteţi şantajat de preşedintele Traian Băsescu? Care este motivaţia reală a pactului de coabitare încheiat cu acesta?
 18. Cine v-a impus s-o numiţi pe Laura Codruţa Kovesi, fostul procuror general al României, în funcţia de procuror şef al DNA? Cumva, un fost ambasador al SUA la Bucureşti, pe care Kovesi l-a ajutat scăpându-l de răspundere penală pe fiul său minor, autorul real al accidentării mortale a chitaristului Teo Peter de la Compact?
 19. De ce v-aţi schimbat poziţia în problema exploatării gazelor de şist din România de către corporaţia americană Chevron?
 20. De ce v-aţi schimbat poziţia şi v-aţi exprimat toleranţa faţă de căsătoriile între persoane de acelaşi sex?
 21. De ce v-aţi schimbat poziţia în privinţa statului Kosovo, recomandând recunoaşterea independenţei acestuia de către România?
 22. Dacă aţi încheiat o înţelegere cu preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, privind permisivitatea arborării steagului secuiesc şi lărgirea autonomiei maghiarilor din aşa-zisul Ţinut Secuiesc?

       În rest, nu-mi mai inspiraţi niciun respect şi în niciun caz vreo frică.

        Satu Mare                                   Senator

            1.07.2013                                 Valer Marian

Sursa: Ghimpele

31 Comments
 1. Iacobini A. says

  Oameni fara Dumnezeu, schizofrenicii sunt la guvernare, va mira?

  1. genoveva says

   Chiar este de crezut Valer Marian?De ce n-a spus asta cand a candidat pe listele USL. Ponta,atunci era curat si dupa, nu?Incep sa-mi fie sila de asemenea lichele,ca oameni nu sunt.Toti cei de teapa lui Valer Marian sunt niste scursuri si ceea ce e trist ca nu e singurul.Mai era unul si pe la pdl, Visan cred,care atunci cand s-a vazut trecut pe linie moarta isi critica sefii.

 2. Alexandru says

  Sunt multi diavoli implicati! Dar cu ajutorul lui Dumnezeu adevarul va iesi la lumina, chiar daca, pentru mine e clar, Ponta, Antonescu, Dragnea et comp.sunt deocamdata aparati de masonerie care promoveaya la conducerea statelor nationale astfel deoameni santajabili (acesta e motivul pentru care sustin si asazisele drepturi ale homosexualilor, unii promovati in functii de conducere tot pentru a-i folosi prin santaj).Acesti antihristi isi vor primi pedeapsa!

  1. Livia says

   Alexandru e Adevărat că sunt !!!
   Dar Totuşi, …Nădăjduim pt. că Ştim pt.că … Nici DUMNEZEU, NU va pierde lucrurile din vedere şi controlul SĂU fiind Absolut … Rămânem Încrezători mai Mult în EL, … Decât în orice şi Oricine …!!!
   EL să Intervină Chiar Acum, potrivit Planului SĂU prin / În Oricine şi în Noi Toţi … !!!

 3. Iacobini A. says

  zdrenţe comuniste cu mic cu mare

 4. hora unirii says

  Clasa politica este formata din alogeni , care sunt condusi din exterior . Alogenii au distrus tot dupa 1989 ; alogenii i-au manipulat si dezbinat pe romani cu mass-media . Situatia se va schimba numai atunci cand vom da jos alogenii si vom aduce la putere pe Romanii Patrioti , Nationalisti .

  Informati-va ce origine etnica au cei care conduc Romania de 23 de ani !

 5. Flucus Ioan says

  Doamne, te rugam, scapa-ne tara de acesti masoni!

  1. popescu georgeta says

   SERIOS?????????????????????????? In loc de porcarii de genu asta, daca tot va declarati credincios, rugati-va sa li se dea ceva creier la aia de au votat mafiotii astia.

  2. Livia says

   Amin, DOAMNE !!!

  3. Livia says

   Aşa DOAMNE , TE Rugăm !!!

 6. Geo says

  Tara asta nu e bine de mii de ani si n-o sa fie niciodata. Oricare am fi in politica la fel am face, nu mai faceti pe ingerasii!!! Asta ne e gena. Ucrainianu nu se lasa, spaniolu nu se lasa, arabii, turcii la fel, deci … ne e bine asa cum e!

 7. dantgv says

  Cine pierde ciolanul incepe sa vorbeasca.Macar sa mai inceapa cativa si sa pice toti ca un joc de domino!!

 8. Sara says

  Sa ai curaj sa spui lucrurilor pe nume, direct, concret , cu nominalizarea mai multor persoane puternice cunoscute, in functie , cu lux de amanunte este un act de mare curaj. Intr- tara normala, Ponta n-ar putea scapa de avalansa intrebarilor ziaristilor si nu numai. La noi, totul se trece sub tacere desi despre unele lucruri prezentate de Valer Marian am auzit si noi si altele sunt credibile, avand in vedere comportamentul lui Ponta. Felicitari pentru curaj dle senator , fost procuror si daca nu ai dosare peste dosare de plangeri penale privind acte de coruptie, abuz in serviciu, evaziune fiscala, fraude fiscale, etc. si daca nu ai acumulat averi care sa depaseasca veniturile inseamna ca esti si corect si ca atare nu te pot lovi.

  1. Livia says

   F.Corect aţi punctat Sara !
   Vă Felicit !!!
   Avem Nevoie de Astfel de oameni !!!

 9. acela says

  De Basescu nimic?

 10. Livia says

  DUMNEZEU Trebuie să lucreze pt Români şi Pt.România …
  Fiindcă, DUMNEZEU mai Are încă Oameni Aici şi pe Care să conteze, şi Care săÎI Slujească cu Credincioşi.
  Mă rog, ca TU, DOAMNE,
  Să Intervii la Timp …
  În Timp Util şi să ne Salvezi Acum …
  Cât mai Ai HAR …
  Pt.că Altminteri, Toţi vom pieri Împreună cu ei, cei necredinciosi, Împreună cu lucrătorii nelegiui… !!!??
  TE Imploram nu pt că merităm,
  Pt.că ne iubeşti,
  Şi noi TE Iubim !!!
  Şi Vrem ca TU, DOAMNE,
  Doar TU,
  Să Domneşti Peste noi, căci TE Iubim.
  Îndepărtează Acum şi răul din conducerea Statului nostru …
  Fiindcă, Singur Nu pleacă !!!??
  Dă Har şi Ajutor senatorului Curajos de Satu Mare şi jurist, procuror şi colegul care având Calitatea Necesara să poată înfrunta pe cel care acaparează Toată puterea pt.sine şi Pt.ai săi iubiţi periculoşi… !?
  DOAMNE,
  FII Scăparea Noastră în vreme grea şi de necaz !?
  Cât despre cei peste care Nu vor să împărăteşti peste ei dând legi şi hotărâri contrare …
  Lucrează TU, DUMNEZEUL Nostru Fiindcă Singur Eşti Vrednic de Cinste, de Respect, de Inchinare !!!
  TE Adorăm, …
  TE Aşteptăm…
  Vino mai curând, DOAMNE, … !
  Căci se duc cei neprihaniti
  şi Nimănui Nu îi pasă ?????
  Pt NUMELE TĂU Mare, îndrăznim şi TE Binecuvantam.
  Amin.

  1. popescu georgeta says

   SERIOS?????????????????????????? In loc de porcarii de genu asta, daca tot va declarati credincioasa, rugati-va sa li se dea ceva creier la aia de au votat mafiotii astia. Mai bine ganditi inainte sa votati si nu mai cascati gura la tot ce zic imbuibatii aia de popi care se indoapa din banul public si care stiu foarte bine cum s ainfluenteze oamenii sa voteze cu un anumit partid, ca doar sunt cumparati

   1. Livia says

    În mare …Aveţi dreptate, Doamna Georgeta… !
    Însă, … Învăţătorul meu este Marele PĂSTOR Al oilor SALE, … DOMNUL, ISUS HRISTOS !!!
    EL NU a venit să I SE Slujească ci Pt. ca să Ne Slujească şi să îşi Dea Viaţa ca Preţ Pt. Răscumpărarea şi Reabilitarea pt Restaurarea Omenirii !!!!! (EL Este Modelul Meu !)
    Adevărat ca …Nu Prea Avem în ţară oameni care să Ne reprezinte deoarece au fost îndepărtaţi murdar !
    DOAMNE, Îndepărtează răul din familii şi biserici şi instituţii, din Ţară !?
    Începe DOAMNE , să Domneşti !
    Stai la Cârma Naţiunilor, căci cei care ne carmuiesc ne hartuiesc şi uită de DUMNEZEU şi de Dreptatea LUI !!!
    Vino, DOAMNE în Ajutor că Zadarnic este ajutorul omului !!!
    Nu înceta DOAMNE, să ne asculţi, să ne Ajuţi că Numai pe TINE TE Avem !!!
    De la TINE Aşteptăm Totul !!!!!
    ÎŢI Mulţumim pt.că Avem Promisiunile TALE în noi, În CUVÂNTUL TĂU, Prin DUHUL TĂU !!!
    Uneşte-ne În Totul şi Ţine-ne Împreună în Totul, în Lupta Împotriva păcatului şi răului.
    Fă să Troneze Harul şi Adevărul TĂU, pt.Veci în noi.
    Aşa TE Rugam să Intervii TU, Acum şi Aici, Azi !!!!

  2. Narcis says

   Vreau sa-ti dau o palma peste ochi sa te trimis inapoi in realitate

 11. Doru Levi Ilioi says

  Valer Marian a stiut aceste lucruri dar a decis sa taca pentru ca mai rodea un pic la ciolanul USL. S-a gandit sa le scoata afara numai dupa ce a fost exclus din partid. Daca a fost atat de mult pentru dreptate de ce nu s-a afirmat inainte. Acesta e stilul de om periculos care se poate intoarce oricand impotriva oricum.
  Sunt de acord ce ceea ce spune si eu nu-l pot vedea pe Ponta, dar actul Dl. Valer scoate in evidenta nestabilitarea si fatarnicia lui. Asta este. Eroi nu mai sunt! Au fost is I-am omorat. Domnul Marian, care este deci urmatorul…pentru ca stiu ca nu ti-e frica !

  1. Livia says

   D-le Doru, nu ştim totul …încă !!!
   Important este că din oarecare motiv totuşi s-a decis în final să renunţe … ?!
   Nu pt.Degeaba a fost exclus ci Pt.că omul a decis să nu tacă ci să vorbească nu numai frumos despre cei tari pt.că se ţin de noi cu dinţii şi pt.că în numele celor câteva milioane fac ce le place cât vor răul … ?!
   Există însă şi O Zi a Mâniei Lui DUMNEZEU, să NU uităm !!!??
   EL Vine pt.ca să „îndrepte lucrurile prost şi strâmb făcute !”
   Ziua Aceea, nu va fi f.uşoară pt. cei aroganţi. Dimpotrivă… !
   Acum să ne impacam cu DUMNEZEU, ca Atunci Când EL va veni să Fim Ascunşi de mânia SA Dreaptă în Siguranţă !!!
   Aşa să ne Ajute DUMNEZEU, ” Astăzi ” să ne Împăcam cu EL !!!
   Mâine ar putea fi Prea Târziu !!!??

 12. banelambru says

  Rusii spun despre romani ca: „Sunt neam de tigani italieni si de curve!”
  S-o fi referind la originea noastra cand imparatul Traian a deportat pe teritoriul Daciei prostituatele si puscariasii?
  Ar trebui sa ne cunoastem istoria si stramosii si sa ne purtam ocara.
  La nici un popor nu se vede om impotriva omului ca la romani. Nici un pic de rusine, ce sa mai spunem de caracter. Oare din certurile si bataile preotilor ortodocsi din biserici au invatat romanii?????
  Tiganii cand au ajuns in West, au declarat ca Romania este a romilor!!!!!
  Oare nu trebuie sa ne cunoastem istoria?????

  1. Livia says

   Adevărat banelambru că Adevărul nu arată Acum Bine, Deoarece unii cred că pot face răul cât vor şi, pt.că ne vor răul prosperă datorită influentei lor !!!
   Însă Intenţia Lui DUMNEZEU NU are a face cu răul şi mulţi care pretind a fi ceva nu sunt decât nişte ticăloşi cărora nu le pasă decât de ei şi Aproapele lor nu are nici o trecere înaintea lor nu!!!
   Suntem Umiliţi de toţi dar DUMNEZEU Apreciază Inimile zdrobite şi nu le dispreţuieşte !!!
   ISUS HRISTOS ne-a Mantuit Fiindcă ÎI Pasă de noi şi pt. Aceasta Revine să plătească şi să Răsplătească Fiecăruia.
   Apocalipsa cap. 22:12, (Ultima pagină a ultimei Cărţi din Biblie)
   Scrie: „Iată”, EU Vin Curând, Rasplata MEA Este Cu MINE, ca să Dau Fiecăruia după FAPTA (nu vorbele) lui.
   V.20. CEL ce Adevereste Aceste lucruri Zice: „Da”, EU Vin Curând” „Amîn** !
   Vino, DOAMNE ISUSE !
   Ultimul Verset 24.
   Harul * DOMNULUI ISUS HRISTOS să Fie cu Voi cu Toţi ! Amin.
   Să ne Pregătim pt. Ziua Aceea dar … Fiindcă nu cunoaştem Ziua Aceea… !!!

 13. ariana says

  D-le fost senator…… Daca tot ati pus intrebarile, de preferat ar fi sa si raspundeti la ele… nu de alta dar nu va va da nimeni nici un raspuns !!!

 14. Dorin says

  Important este că am aflat toate aceste detalii care ne lămuresc ( pe cei încă naivi) ce zace în caracterul lui V. Ponta. Pentru mine a fost suficient plagiatul lui şi obrăznicia cu care a pus ghiara pe guvern, în 2012. Nu mă interesează de ce a spus abia acum acestea d-l Valer Marian, aşa-i în turma politicienilor, probabil.
  Mai cutremurător decât toate detaliile astea de alcov, a fost felul nord-coreean în care Ponta şi-a serbat ziua de naştere ! Eu nu am uitat încă manifestaţiile de acest gen grandoman şi psihopatologic cu care Ceauşescu se delecta la fiecare 23 august , 1 mai şi alte ocazii.
  Dacă Ponta nici nu s-a văzut încă preşedintele ţării şi a făcut un asemenea circ, păi dacă ar ajunge preşedinte, vă daţi seama ce cult al personalităţii mai abitir decât Ceauşoiul ar face ?! Şi-ar pune portretul pe drapelul naţional şi ar comanda bancnote cu mutra lui !

 15. estella says

  oare sa fie adevarat ,cele relatate .de ce acestea nu au fost date la o ora de maxima audienta ,ca sa afle toata lumea .de ce au fost date pe canale mai ascunse ,probabil ca nu este chiar asa .asa ca acest domn ce a scris asa ceva sa faca bine sa iasa pe oricare post de televiziune si sa faca publice personal .asa se poate afla adevarata fata a lui ponta.imi pare rau dar imi rezerv dreptul de a crede ca este o minciuna ,mai ales ca acum ne aflam in plina campanie electorala.domnule VALER MARIAN ,iesiti public si relatati prin viu grai cele scrise de dumneavoastra .va multumesc pentru atentia si rugamintea de a citi aceste randuri .

 16. valeriu says

  Mă cutremur la gândul că asemenea om, va ajunge preşedintele ţării. Curaj contracandidaţilor, să afle prostimea pe cine vor să aleagă ! Atacaţi părţile slabe ale lui Ponta pentru că, programul lui electoral nici nu există, doar lozinci şi minciuni, atât ştie domnul Ponta să rostească !

 17. Lara says

  Anuntati-va toate cunostintele sa citeasca aceste materiale, mai ales cei care voteaza ponta si nu au toate datele necesare.
  Pt viitorul nostru si al copiilor nostri aceasta creatura nu trebuie sa ajunga presedinte, sta in puterea noastra sa facem acest lucru, am o presimtire ca va fi o noua revolutie, de aceasta data adevarata si nu va fi bine.

 18. gaga says

  Moderatorul intreaba : Domnilor candidati imi puteti spune ce inseamna pentru dumneavoastra GHINION ?
  Tariceanu
  – GHINION e atunci când mergi seara pe drum, în faţa ta merge o fată frumoasă, iar când să te apropii de ea, apare un autobuz şi ea pleacă.
  – Bine, interesant domnule Tariceanu ! Domnule Ponta, ce este GHINIONUL?
  – GHINION e atunci când mergi seara pe drum, în faţa ta merge un băiat frumos, iar când să te apropii de el, apare un autobuz şi el pleacă.
  – Hmmm!…OK …,Domnule Iohannis hai ca dumneavoastra trebuie sa stiti mai bine !
  – GHINION e atunci când mergi seara pe drum, în urma ta merge Ponta, iar la orizont nu se vede nici un autobuz…

 19. Emil Rădoi says

  frati romini megeti la alegeri si alegeti, tot asa ca asa ieste bine, noi suntem un popor care isi merita conducatori,
  iar conducatori isi merita poporul, mai rau si nu fie asa zic romini in ardeal.
  sa le fie rusine acesti mari coducatori de fasole verde si alte cruditati pentru ca tot asa va ramine cum a fost pina
  acum.la romini saraci nici boi nu trag.
  astai deviza rominului cine poate oase roade cine nu nici mamaliga.doamne ajutane sa scapam de acesti
  monstri nenorociti, ca neau mincat nervi si viata si nu mai avem nici o speranta, de viitor pentru copii nostri
  dar dumnezeu osa ne scape de acestea ca a fost suficent de mult de 2 ori 25 de ani noi am prins aceste sisteme
  primul comunism inversunat iar al 2 mai inversunat a fost asa nea trecut vita, sa le fie rusine acestor mari conducatorii fiii de ciobani si de napirca.doamne ajutane pe poporul tau amin…/

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php