Slujbă de pomenire a Părintelui Justin. De praznicul Sfinților Români vă așteptăm la Poarta Albă

1 1.054

Anul trecut, prin mari sacrificii, Părintele Justin a ctitorit mănăstirea Tuturor Sfinților Români ce se va ridica întru pomenirea martirilor de la Poarta Albă – Galeșul, care s-au săvârșit în cumplitele munci de la Canalul Dunăre-Marea Neagră, în perioada 1949 – 1953.

Anul acesta suntem chemați cu toții să participăm la Hramul acestei Mănăstiri, Duminică 7 iulie, alături de călugări și maici de la Mănăstirile Petru Vodă și Paltin, ambele ctitorii ale Părintelui Justin Pârvu.

Tot cu acest prilej se va face și Parastas întru pomenirea Preacuviosului Părinte Justin, la 3 săptămâni de la trecerea sa la Domnul.

Sâmbătă, 6 iulie se va face priveghere, începând cu orele 20.00, iar Sfânta Liturghie de Duminică va începe la orele 8.00.

Slujbele se vor oficia afară, în altarul de vară, fiind locuri pentru toți cei care vor să participe.

Mai jos aveți imagini de la începuturile acestei mănăstiri, de anul trecut.

 

1 Comment
  1. GabiM. says

    Am pierdut pastorul si am ramas mai orfani decat oricand…Dumnezeu si Maica Domnului sa aiba mila de Parintele nostru si de noi,cei ramasi aici! Drag Parinte Justin,roaga-te pentrunoi,pacatosii!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php