Securiștii și masonii și-au lansat partidul la Cluj: Ce este Alianța Lege și Ordine și cine o conduce?

1 414

 

08-masonerie

Alianța Lege și Ordine a lansat astăzi filiala Cluj, în prezența liderilor partidului în curs de înființare, care speră să obțină 10% la următoarele alegeri, europarlamentare. Însă ce este ALO, ce urmărește și cine conduce această organizație?

 

Alianța Lege și Ordine este o formațiune care se sprijină pe susținerea unui număr mare de cadre militare în rezervă, angajați ai serviciilor secrete și masoni de vază.

 

ALO își arogă “A treia cale”, promovată de Obama și Angela Merkel, considerând că restul partidelor se ascund sub ideologii, iar acest lucru nu mai este pragmatic și actual în secolul globalizării. Organizația spune că susține neoliberalismul și social-democrația, având ca subiecți omul, marea finanță și companiile transnaționale.

 

Președintele ALO este însuși conf univ dr Gheorghe Dinu, de la Universitatea “Spiru Haret”, foarte activ în domeniul serviciilor secrete, candidat independent la alegerile prezidențiale din 2004.

 

Întrebat fiind de un reporter al Academiei Cațavencu: “Aţi fost în serviciile secrete şi înainte sau doar după?”, Dinu răspunde: “Aș putea afirma, fără riscul de a greși, că începutul – ABC-ul în munca de informații l-am materializat prin 1987, sau, mai bine spus, A-ul l-am aprofundat înainte de decembrie 1989 și B și C-ul după 1990, când, în urma unei specializări în Franța, am fost onorat să primesc prima misiune foarte importantă, aceea de a pune bazele Serviciului de Protecție și Informații al Ministerului de Interne pentru județul Constanța (sau, mai simplu zis, serviciul UM 0215 pentru județul Constanța)…”.

 

Deși susține Legea și Ordinea, Gheorghe Dinu a fost pus sub acuzare de Parchetul Național Anticorupție.

 

“Pe scurt, lucrurile au stat cam așa… În anul 2004, PNA punea sub acuzare doi directori de la defunctul Petromin, Marcel Bardas și Werner Kaunz pentru abuz în serviciu și delapidare, cu un prejudiciu de aproximativ 1.500.000 de dolari. Aceștia erau învinuiți că în perioada iulie 1998- aprilie 2001 ar fi incredințat unui birou de avocatură un număr de 41 de contracte de consultanță, onorariile fiind plătite din fondurile bănești ale CNM Petromin, la care statul era acționar principal, în condițiile în care compania avea deja nu mai puțin de trei consilieri juridici angajați. Anchetatorii susțin că aceste contracte prevedeau onorarii pentru consultații ori asistare la instanțe cu mult peste limita rezonabilă de 0,25% inserată în decizia Uniunii Avocaților din România, iar cele fără un obiect patrimonial cu mult peste onorariile stabilite prin aceeași decizie. Reprezentantul biroului de avocatură incriminat era chiar Gheorghe Dinu, Petromin nefolosindu-se de consilierii juridici nici când era vorba de procese absolut banale…  nu s-a putut proba absolut nimic la acea vreme, iar omul se poate numi, fără nicio problemă, imaculat ca un prunc nou-născut”, scria presa.

 

Un alt paradox îl reprezintă dorința Alianței Lege și Ordine de a nu se alia cu niciun partid în lupta politică deși la alegerile din 2012 chiar Gheorghe Dinu a candidat la funcţia de primar al Constanţei, de data aceasta nu independent, ci din partea PPDD.

 

Ca și când nu ar fi fost de ajuns, în funcția de președinte executiv al partidului a fost numit generalul în rezervă Constantin Bartolomeu Săvoiu, Suveran Mare Comandor Mare Maestru al Marii Loji Naționale Române 1880, care atenție! este pus în fruntea partidului pentru “a încerca să deslușească misterele implicării masoneriei în marile evenimente naționale și internaționale”. Pe site-ul Ziaristi Online a fost exploatată personalitatea lui Săvoiu (foto).

 

În fruntea Alianței se află și personalități precum colonelul în rezervă Viorel Georgevici, pe funcția de vicepreședinte.

 

Gheorghe Dinu se plânge că pleiada de personalități care au aderat la ALO s-au afirmat mai întâi peste granițe, pentru că în România nu au fost recunoscuți la început, însă acest lucru nu pare să fie de mirare…

 

Chiar și sigla formațiunii este considerată de unii a fi “îndoielnică”, ea conținând un fulger cu vârful îndreptat în sus, spre cer. Gheorghe Dinu spune că fulgerul atacă corupția de la vârf…

 

ALO anunță că în 2 săptămâni va aduna toate cele 25.000 de semnături necesare pentru înființarea partidului, având deja lansate 17 filiale județene.

Sursa: NapocaNews

1 Comment
  1. MUNTEANU says

    CI-stul contrafacut DINU
    NU REPREZINTA SECURISTII !!!- Acei ofiteri si subofiteri care au facut o scoala militara de specialitate inainte de ’89- care cunosc Limba romana, au ONOARE si DRAPEL ! chiar daca au avut grija unii precum Dinu sa ii scoata pe tusa !
    nu cei adusi din strada- ex- ofiter auto- 89- ofiter SPP in garda lui ILIESCu, Constantinescu si Basescu !- Beat mort la Irigatii Tecuci, beat mort la Cotroceni !
    Cei care s-au facut SECURISTI inainte de 89 prefera sa moara de foame decat sa fure sau sa insele STATUL!
    Nastase, Hrebenciuc, Verestoy si cei asemenea lor sunt securisti ?
    Fostii generali de securitate au avut demnitatea sa recunoasca slujirea unui regim nedrept si au murit !
    Curvele traiesc si azi !

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php