Ungureanu vinde România la secret

0 464

Unul pleacă, altul vine…..se spune despre cel care a venit că ar fi fost impus de o mare putere. Că ar fi fost condiţia susţinerii în continuare a Marelui Șef de trib de către Marele Licurici. Că tânărul utecist ar fi fost demult pregătit pentru a conduce România … Se vede treaba că numai noi nu am fost pregătiţi … cetăţenii ăştia din ce în ce mai deznădăjduiţi şi mai sărăciţi….Probabil aşa şi trebuie să rămânem. …Vi se pare plauzibil acest scenariu?

Poate doar dacă începem să vedem pe ce şi-a pus semnătura tânăra speranţă a americanilor, a serviciilor şi a lui Traian Băsescu, cărturarul Mihai Răzvan Ungureanu.

Dacă ordinul dat de la Cotroceni pentru vinderea României ar fi fost executat de Cozmâncă sau Văcăroiu sau Stolojan, ar fi fost de înţeles, după atâţia ani în care aceştia au executat ce le spunea partidul comunist şi securitatea.

Dar cât de arivist, cât de însetat de putere să fii ca să semnezi o hotărâre de guvern pe şest prin care să concesionezi unei firme americane explorarea, dezvoltarea şi exploatarea perimetrelor de gaz neconvenţional de la Vama Veche, Adamclisi şi Costineşti? Cum să-ţi permiţi să secretizezi un acord atât de important pentru această ţară, ca şi când ar fi fost zăcământul din curtea părinţilor tăi de la Iaşi, cu care faci ce vrei tu, nu un zăcământ care aparţine acestei ţări? Cine te-a mandatat pe tine să faci astfel de contracte fără să anunţi în prealabil şi să discuţi oportunitatea unui astfel de acord?

Toate astea sub privirea ambasadorului SUA la Bucureşti, Mark Gitenstein, care a participat la întâlnirea dintre Mihai Răzvan Ungureanu şi firma Chevron, beneficiara acordului secret semnat de primul ministru al României.

Nu mai am decât o întrebare – în favoarea cui a încheiat Mihai Răzvan Ungureanu acest acord – în favoarea României sau a altui stat? Și care a fost trocul între preşedintele României, primul ministru al României şi Ambasadorul SUA la Bucureşti?

Pentru că dacă suntem vânduţi la secret, măcar să ştim şi noi pentru ce. Că cine ne vinde este clar.

PS. Firma Chevron a fost acuzată în mai multe rânduri că tehnica de forare pe care o foloseşte poate provoca cutremure. Putem sta însă liniştiţi pentru că sunt absolut convinsă că Ambasada SUA la Bucureşti va ajuta autorităţile statului român, pentru că le sunt prietene, să adune morţii de pe străzi în cazul unui cutremur devastator. Iar Ambasadorul Mark Gitenstein, care ia lecţii de justiţie de la Monica Macovei, va da un comunicat în care să prezinte condoleanţe românilor.

Sursa: DC News

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php