Ruşine! Cum negociază Obama estul Europei.

0 444

 Miercuri, 28 Martie 2012, FOTO: Yekaterina Shtukina/AFP/Mediafax

Presedintele american Barack Obama l-a rugat pe Dmitri Medvedev, in timpul summitului de la Seul, sa-i transmita lui Vladimir Putin ca va fi dispus sa negocieze scutul antiracheta din Europa dupa alegerile prezidentiale, fara a-si da seama ca microfonul de langa el era deschis si ca discutia era ascultata de jurnalistii prezenti, relateaza The Telegraph.

„In toate chestiunile, dar mai ales in scutul antiracheta – se poate rezolva, dar este important ca el (Vladimir Putin, n.red.) sa imi lase spatiu de actiune”, i-a explicat Obama lui Medvedev. „Da, inteleg. Iti inteleg mesajul despre spatiu. Spatiu ca sa…”, a replicat presedintele rus, care a fost intrerupt imediat de liderul american. „Acestea sunt ultimele mele alegeri (alegerile prezidentiale din 6 noiembrie, n.red.). Dupa ce voi fi ales, voi avea mai multa flexibilitate”, a afirmat Obama. „Inteleg. O sa ii transmit asta lui Vladimir”, a fost raspunsul lui Medvedev.

Sursa: Gandul 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php