AVEM DATORIA SĂ APĂRĂM STATUL DE DREPT ÎN STRADĂ! Liderul TPT susţine protestele împotriva legii migraţiei primarilor

0 318

286145_363956140377946_53885803_o

„AVEM DATORIA SĂ APĂRĂM STATUL DE DREPT ÎN STRADĂ!”, scrie preşedintele executiv al Partidului Totul pentru Tara pe contul său de Facebook, cu privire la reacţiile faţă de adoptarea ordonanţei guvernamentale care permite migraţia politică a primarilor.

„E momentul să apărăm democraţia în stradă. Atunci când autorităţile îndrituite să vegheze la respectarea Legii o încalcă ele însele, suspendând Statul de Drept, ignorând glasul opoziţiei şi avertismentele internaţionale, nu mai rămâne decât ca poporul, cetăţenii să apere Legea şi Dreptul în stradă. Protestând şi luptând paşnic împotriva abuzului autorităţii. Asta în cazul în care poporul vrea să-şi păstreze Libertatea. În caz contrar, un abuz precum adoptarea ordonanţei de urgenţă guvernamentale care legiferează traseismul primarilor poate constitui un grav precedent. Poate fi primul pas spre o tiranie la fel de odioasă precum cea de care ne-am despărţit acum 25 de ani. Toate dictaturile din istoria noastră recentă au început în acest fel. Să ne amintim că în 1938, doar Iuliu Maniu, Corneliu Codreanu şi Gheorghe Brătianu s-au opus suprimării democraţiei de către Carol II. Participarea la protestele împotriva acestei ordonanţe nu mai reprezintă o opţiune, ci o îndatorire. Faţă de ţară. Faţă de viitorul copiilor noştri, care vor trăi într-o ţară liberă sau într-o tiranie de tip răsăritean. Adoptarea ordonanţei este un act banditesc comis de actualul guvern şi arată caracterul neocomunist al actualului PSD. Atacul asupra statului de drept este cu atât mai periculos cu cât el survine pe fondul înrăutăţirii situaţiei geopolitice din regiune.

ROMÂNI, SĂ NE APĂRĂM LIBERTATEA CÂŞTIGATĂ CU SÂNGE ACUM 25 DE ANI!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php