Guvernarea Băsescu a falimentat! Naţionaliştii condamnă comportamentul brutal al guvernanţilor.

1 781
PARTIDUL „PENTRU PATRIE”
str. Veseliei 21, sector 5, Bucuresti
www.pentrupatrie.ro
COMUNICAT DE PRESA

In fata actualei crizei politice si a tensiunilor sociale escaladate iresponsabil prin atitudinea aroganta si brutala a actualei guvernari in frunte cu presedintele Traian Basescu, Partidul „Pentru Patrie” („Totul pentru Tara”), intemeiat de vechi cadre ale Miscarii Legionare, detinuti politici anticomunisti si tineri continuatori ai acestora, isi exprima profunda indignare fata de dispretul si aroganta cu care guvernantii inteleg sa trateze populatia Romaniei saracita si umilita de politica lor iresponsabila.

Consideram comportamentul presedintelui Basescu din ultimile zile ca fiind unul lipsit de responsabilitate si respect fata de cetateni. Un comportament ce aminteste de atitudinea abuziva a conducatorilor de regimuri totalitare si care nu are de a face cu principiile democratice. Tot asa dupa cum consideram agresiunea fortelor de ordine impotriva manifestantilor pasnici din Piata Universitatii ca un reflex al gandirii totalitare a actualilor guvernanti, mai ales ca exista indicii ca in randurile manifestantilor ar fi fost infiltrati, ca si in iunie 1990, elemente instigatoare menite sa compromita sensul pasnic al manifestatiei spontane.

Actuala Putere trebuie sa inteleaga ca singurul mod in care astfel de crize pot fi rezolvate este cel al dialogului.

De aceea, cerem pe aceasta cale, Presedintelui Traian Basescu si guvernului Boc sa inceteze masurile represive si sa coboare la masa dialogului cu reprezentantii societatii romanesti si ai partidelor politice, in scopul gasirii unei iesiri din actualul blocaj social-politic.

De asemenea, tuturor romanilor le adresam apelul ca, oriunde si in orice situatie, sa-si manifeste nemultumirile si sa-si apere dreptatea cu demnitate, cu onoare si in doar in mod pasnic, evitind orice violenta si nelasindu-se antrenati sau provocati la violente.

Partidul „Pentru Patrie”
Presedinte executiv
Florin Dobrescu

1 Comment
  1. Yeti says

    Una din trăsăturile moștenite ale PDL-lui de la FSN: minciuna,spionajul – infiltrează-te, seamănă vrajba, dezbină,etc.
    Pe lângă înșelăciune, incitare la violentă și folosirea drojdiei societății, este folosită de asemenea tehnica spionajului și a disensiunii. PDL se pricepe la infiltrare(manipulare) bineînțeles și PSD-ul cu tătucul lor Ion Ilici din Oltenita sunt specialiști nu degeaba a studiat la Moscova…

    „Dezlănțuirea drojdiei societății face rău, iar răul trebuie să folosească drojdia societății. Deseori revoluțiile au folosit răscularea gangsterilor și a drojdiei sociale comuniști fiind specialiști.”
    Guvernanții nu au banii pentru oameni săraci,medicamente, etc.
    Dar au pentru pensi de lux ale teroriștilor și criminalilor securiștii.

    Securitatea organizație criminala și terorista a fost desființata la Revoluție pentru actele criminale săvârșite propriului popor
    De la 1 Ianuarie 2012 membri acestei organizați teroriste și criminale au pensiile mărite cu 30%.

    Guvernanți cer cu mare nerușinare austeritate la oameni simpli dar cu nerușinare măresc cu 30% pensiile la acești membri ai fostei organizați teroriste și criminale „Securitatea” după chipul și asemănarea KGB-lui sovietic.

    România fiind astăzi prima tara din fostul bloc comunist ma refer la Pactul de la Varșovia care de la 1 Ianuarie 2012 a mărit pensiile nesimțite de lux la acești criminali comuniști cu circa 30%…
    In perioada de criza când multi oameni fac foamea neavând ce da de mâncare la copii!!!??
    Pe cine reprezinta acești guvernanții??

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php