Deputatul de Iași, Mihail Albișteanu, solicită autorităților să ia atitudine în fața politicilor anti-naționale ale Comisiei Europene: „România este un stat independent şi suveran care aparţine naţiunii române şi nu o feudă a UE”

1 1.175

Deputatul de Iași, Mihail Albișteanu, solicită autorităților să adopte o poziție fermă în fața politicilor anti-naționale pe care Comisia Europeană le impune, susținând că scopul înființării UE este de a proteja interesele statelor naționale, nu de a le distruge. Potrivit acestuia, România nu este feuda Uniunii Europene, ci un stat independent și suveran, informează Bzi.ro.

„Sunt Mihail Albișteanu, deputat de Iaşi a AUR, şi în calitate de secretar al Comisiei pentru Politica Externă a Camerei Deputaţilor cer autorităţilor statului, în special MAE să ia poziţie faţă de politicile anti-nationale pe care Comisia Europeană le promovează sub conducerea nefastă a Ursulei von der Leyen şi echipa de birocraţi pe care o conduce îşi permit să dicteze statelor naţionale membre ale UE măsuri prin care să-şi impună politicile lor globaliste, progresiste, stângiste, prin care urmăresc distrugerea acestor state naţionale, state pe care a reuşit în timpul pandemiei covid să le supraîndatoreze, forţându-le să achiziţioneze într-un mod inutil, pe bani mulţi, sute de milioane de doze de „vaccin” care odată expirate trebuie distruse în mod evident, tot pe cheltuiala cumpărătorului.

Deşi anchetată pentru implicarea sa şi a soţului său în această afacere, preşedinta Comisiei Europene impune sub pretextul unei aşa zise crize climatice statelor Uniunii, politici aberante, autodistructive care vizează eliminarea până în anul 2030 a folosirii combustibililor fosili, inclusiv la autovehicule, şi a două treimi din consumul de carne la nivel european în favoarea, probabil, a consumului de insecte şi al cărnii produse în laborator. Scopul măsurilor este probabil acela de a reduce populaţia Europei. Este vorba doar de autohtoni pentru că altfel, acest politician sinistru cere modificarea politicii de azil a UE pentru a putea fi primiţi cât mai mulţi imigranţi.

Le atrag atenţia, atât preşedintei CE, cât şi MAE că România este un stat independent şi suveran care aparţine naţiunii române şi nu o feudă a UE unde doamna să-şi impună politicile aberante”, a transmis Mihail Albișteanu, deputat AUR de Iași.

via R3Media

1 Comment
  1. Moraru+Ionut says

    Pusca si cureaua lata…. Lasati cureaua. Pusca!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php