Schwab le cere liderilor lumii să colaboreze pentru guvernarea mondială a „marii resetări”

0 1.521

„A sosit momentul ca guvernele lumii să se unească într-o singură entitate și să soluționeze problemele globale, precum schimbările climatice, comerțul și crizele economice, fără piedici sau întârzieri”, a anunțat Klaus Schwab, fondatorul și președintele executiv al Forumului Economic Mondial, în discursul susținut în deschiderea Summitului Mondial al Guvernelor (WGS2022) din Dubai, care a avut loc în perioada 29-30 martie 2022, afirmând că lumea poate fi schimbată doar printr-o intensificare a cooperării dintre guverne la mai multe niveluri, potrivit Breitbart

Schwab, care, în timpul plandemiei, a făcut apel la factorii de decizie politică să inițieze „o mare resetare”, a declarat că „cea de-a patra revoluție industrială” a sosit, urmând să se producă o schimbare durabilă. El a subliniat:


Impactul celei de-a patra revoluții industriale accelerează procesul de transformare globală într-un mod mult mai amplu și mai rapid decât revoluțiile industriale anterioare. În ciuda tuturor provocărilor, trebuie să continuăm să ne îndeplinim responsabilitatea pe care o avem față de generația următoare, prin colaborări la nivel național și mondial.
Perspectivele noastre de viitor sunt strâns legate între ele, iar acest fapt impune întreprinderea unor acțiuni de colaborare.

„Lumea trebuie nu doar să depășească pagubele produse de covid-19 asupra economiilor și societăților noastre, ci și să facă față repercusiunilor unei ciocniri periculoase între marile puteri globale”, a mai spus Schwab în cadrul sesiunii „Our World Today: Why Governments Need to Act Now” („Lumea noastră astăzi: De ce guvernele trebuie să acționeze acum”).
Schwab este convins că urmează să se producă schimbări sistemice și structurale în lanțurile alimentare, energetice și de aprovizionare globală. 

Totodată, Schwab a lăudat Summitul mondial al guvernelor ca fiind un prilej pentru guverne să privească „dincolo de gestionarea situațiilor de criză”, adăugând: „În vremuri de criză, rolul guvernelor este mai important și mai relevant ca oricând”.
Făcând referire la eterna criză preferată de globaliști – schimbările climatice – Schwab a declarat că provocările interconectate la nivel global impun adoptarea unor măsuri globale, bazate pe colaborare, la nivel supraguvernamental.
Forumul Economic Mondial însuși nu s-a sfiit niciodată să își prezică propriul rol într-o lume aflată în continuă transformare.
Schwab a scris chiar o carte în care prezintă pandemia de coronavirus nu ca pe o criză, ci ca pe o oportunitate pentru o „nouă normalitate”.

În „Covid-19: The Great Reset” („Covid-19: Marea resetare”), acesta a scris:
La momentul scrierii acestei cărți (iunie 2020), pandemia continuă să se înrăutățească în întreaga lume. Mulți dintre noi se întreabă când vor reveni lucrurile la normal. Răspunsul succint este: niciodată. Nimic nu va reveni vreodată la sentimentul de normalitate „stricată” care prevala înainte de criză, deoarece pandemia de coronavirus marchează un punct de inflexiune esențial în traiectoria noastră globală.
De asemenea, „Build Back Better” („Să construim din nou mai bine”) este sloganul Marii Resetări și al celui care a inventat-o, Klaus Schwab. 

Un tovaras de ideologie cu Schwab, transumanistul harari. Nu și-a luat medicamentele la timp…
Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php