Senatorul Claudiu Târziu : La nivel european se încearcă o reșapare a comunismului. Oamenii și națiunile vor suferi.

1 1.629

Anticomunismul este doar o modă sau o necesitate, ce a însemnat anticomunismul în România și cum au acceptat anumiți intelectuali declarați de dreapta să coabiteze cu comuniștii, există riscul reactivării acestei ideologii la nivelul european, iată câteva dintre întrebările la care au oferit răspuns senatorii Claudiu Târziu și Sorin Lavric, într-un nou episod din seria „Conservatorii”.

Comunismul a fost un regim străin de poporul român, a fost adus în țară de tancurile sovietice și impus împotriva românilor, a explicat senatorul Claudiu Târziu (AUR).

Potrivit acestuia, elitele României au fost eliminate, clasele sociale au fost distruse, întreg proiectul comunismului fiind o utopie care a dus la crime și la suferințe îngrozitoare.

„Ce se încearcă la nivel european și mondial este o reșapare a comunismului, o trezire a lui, pe alte baze, cu alte mijloace, dar tot împotriva omului. Fraților, vom avea aceleași rezultate. Oamenii vor suferi. Națiunile vor suferi. Nu avem la ce să ne așteptăm la altceva”, a avertizat președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Atitudinea anticomunistă, modă sau necesitate?

„Atitudinea anticomunistă este o necesitate pentru că plaga comunistă nu a murit, iar astăzi asistăm în cadrul proiectului european la o recrudescență a gândirii de tip comunist. (…) Atitudinea anticomunistă nu este o modă, nu este un ifos, este o datorie de onoare a noastră să-i trezim pe tineri, să le arătăm cât de cumplit este acest pericol al flagelului comunist”, a subliniat senatorul Sorin Lavric.

Despre alte episoade Conservatorii puteți să citiți aici,  aici și aici.

sursa: RostOnline

1 Comment
  1. IO...gerules says

    Cine are comunismul in sange?Ideologia astuia se pupa ca o manuse simturilor jidanilor.Toata invelitoarea si corpusul acesteia sant obiecte eterne ale unor indivizi bolnavi la suflet.Jidanilor nu le este greu sa zburde prin comunism,deoarece ideologia comunista este ideologia existentei lor pe planeta Pamant.Marx a transmis lumii toata credinta jidanilor.El ia invatat ca numai munca produce bani si ca intre produsul muncii si locuitorii planetei trebue sa existe niste intermediari,arendasi,mijlocitori care trebue sa inlesneasca circuitul produselor muncii,munca facuta de altii nu de ei.Ei,jidanii trebue sa se aseze cu toata nesimtirea lor in acest unghi al economiei vietii sociale pe pamat.DIN ACEASTA POZITIE POT CONDUCE CU USURINTA DEASTINELE CELOR CE MUNCESC,DESTINELE CELOR CARE PRODUC BANI,ADICA VALOARE.Si fiind stapani pe haturile cailor de tractiune a popoarelor ei pot face ce vor muschii lor.Deaceia ei au introdus in Talmudul lor interdictia jidanilor de a produce bani prin munca ci doare prin GHESEFT.Si prin negot,gheseft,afaceri,ei domina lumea.Solutia este trezirea lumii.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php