Senatorul Claudiu Târziu: APEL important către români!

0 1.446

Copreședintele partidului AUR, senatorul Claudiu Târziu, a avertizat, luni seară, cu privire la riscul ca certificatul sanitar, pe care l-a caracterizat ca fiind un document prin se care încalcă drepturi și libertăți fundamentale, să fie votat în Camera Deputaților. Nu există o preocupare pentru sănătate, ci pentru controlul populației, a subliniat, luni seară, la postul A7TV, senatorul Claudiu Târziu.

…Toate grupurile parlamentare, în afara de AUR, au anunțat că vor susține introducerea acestui document, pe care noi îl considerăm unul de segregare și de discriminare a românilor.

Un document care nu doar încalcă anumite drepturi și libertăți prevăzute în Constituție, dar încalcă drepturi și libertăți fundamentale ale omului.

Certificatul verde, capăt de pod pentru dictatura sanitară

„Miza, cred că a înțeles toată lumea, nu este sănătatea populației, ci schimbarea regimului democratic…

…Indiferent de amendamente, acest certificat sanitar rămâne ceea ce este: un document de segregare și de discriminare a românilor, un document prin care se încalcă drepturi și libertăți fundamentale și constituționale. Acest certificat este un capăt de pod pentru dictatura ce ne așteaptă”, a explicat copreședintele AUR.

Apel către români

Facem un apel răspicat, ferm și cu toată dragostea la românii care vor să-și apere drepturile și libertățile, la românii care țin la un sistem democratic, să reacționeze, să apeleze la parlamentarii din circumscripția lor și să le spună cum să voteze în interesul românilor și să iasă în stradă, dacă este nevoie, pentru a-și manifesta voința, a spus senatorul Claudiu Târziu.

via RostOnline

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php