Evenimentul Zilei reciclează, în exclusivitate, informații vechi

1 423

Senzațional! Exclusiv! Bombă de presă la Evenimentul Zilei sub semnătura redactorului șef!

Și urmează reciclarea acelorași informații vechi de ani de zile susținute fie de documente dovedit contrafăcute, fie nesusținute de nici un document.

Evenimentul Zilei, Marian Munteanu, Simona Ionescu

Iar bomba de presă a Evenimentului Zilei e dezamorsată chiar de redactorul șef la final:

În privința verdictului, cel mai probabil, CNSAS va da aviz negativ, spunând că Marian Munteanu nu a făcut poliție politică în sensul prevăzut de lege (s.n.), numai că va stabili fără putință de tăgadă că liderul politic a fost recrutat de Securitate, a semnat angajamentul și notele de relații cu mâna sa! (EvZ)

Dacă te consideri jurnalist de top, redactor șef la ziarul cu „cel mai bun portal de știri”, publică documentul care să-ți valideze bomba de presă sau, dacă nu-l ai, așteaptă câteva zile.

Oare trebuie să ne mai mirăm de fundătura în care a ajuns presa noastră cea de toate zilele?

1 Comment
  1. IO...gerules says

    Problema probelor cu angajamentul si notele de relatii,care erau oficiale si semnaturile ce se pot verifica sau simula verificarea,este foarte indoelnica,mai ales in cazul ExcrementuluiZilei(Vadim Tudor),ziar din Romania dar neromanesc,deci impotriva romanilor pe sestache.S-au vazut multe poze cu Hitler pe o pajiste cu flori sideasemenea multe cadavre pe langa sarmele ghimpate din lagarele germane,pozate dupa ce soldatii care le pazeau au jugit abandonindui,detinutii ramanind in voia soartei cateva luni bune,pana in luna mai ’45’timp in care acestia au devenit costelivi,muribunzi si cadavre.Astia cu probele la „adevar”,au suprapus pozele si lumea il vede pe Hitler calcand peste cadrave,lucru total fals.Asa ceva se poate intampla si cu semnaturile la notele de relatii dela Securitatea anilor socialismului nationalst a lui Ceausescu.Eu unul nu cred ca Marian Munteanu a putut face miselii,dar se poate sa se fi plans de atitudinea vreunui student strain ce studia in Romania acelor ani(scoala romanesca era asaltata de straini,mai ales la medicina),de ingamfarea sau neloialitatea unor javre fata de romani si statul roman.Asa ceva nu inseamna colaborare in sens de tradare sau neloialitate fata de poporul roman.Pentruca la urma urmei toti cei care au colaborat in mod real cu securitatea,adica turnatorii,au fost neloiali poporului roman,lucru care s-a vazut dupa decembrie’89.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php