FUNDAŢIA OGORANU CERE SĂ MEARGĂ LA COTROCENI. Pe ce criterii sunt selectaţi participanţii la consultări?

0 405

267987_10150253740260816_4186175_nReprezentanţii Fundaţiei Ion Gavrilă Ogoranu au solicitat, încă de ieri, să participe la discuţiile iniţiate de preşedintele Klaus Iohannis cu societatea civilă. Anunţul preşedinţiei de a organiza consultări cu reprezentanţii organizaţiilor non-guvernamentale a fost primită cu interes de urmaşii luptătorilor în rezistenţa anticomunistă.

Secretarul fundaţiei, Florin Dobrescu, a declarat că solicitarea oficială a fost transmisă încă de ieri, 5 noiembrie, imediat după ce preşedintele a anunţat public intenţia sa de a consulta reprezentanţii societăţii civile.

Întrebat dacă a primit un răspuns favorabil, reprezentantul Fundaţiei Ogoranu a afirmat că, până la momentul acestei ştiri nu a primit nici un răspuns, reprezentanţii instituţiei prezidenţiale contactaţi în repetate rânduri afirmând că va fi selectată o anumită listă de ONG-uri, dar neputând preciza care sunt criteriile pe baza cărora va fi operată această selecţie.

Buciumul.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php