MARȘUL NORMALITĂȚII EDIȚIA 20: SÂMBĂTĂ 29 IUNIE, ORA 13

0 279

Marșul Normalității, eveniment public organizat în sprijinul valorilor familiei, va avea loc pentru a 20-a oară, sâmbătă 29 iunie, anunță organizatorii de la Noua Dreaptă într-un comunicat de presă.

„Organizat an de an începând din 2005 și ajuns după două decenii la cea de-a 20-a ediție, MARȘUL PENTRU NORMALITATE este cea mai constantă manifestare publică din România organizată în sprijinul valorilor familiei.

Manifestarea este autorizată de Primăria Capitalei și așteptăm participanții la ora 12:00 în Piața Victoriei, în fața magazinului Orange pe Bd. Lascăr Catargiu, de unde vom porni pe traseul Piața Romană – Piața Universității – Piața Unirii – Patriarhia Română.

Organizat de Noua Dreaptă împreună cu asociații și activiști implicați în campania pentru DA la Referendumul din 6-7 Octombrie 2018, MARȘUL PENTRU NORMALITATE exprimă protestul românilor care susțin valorile familiei tradiționale:

1. Față de parada homosexualilor, o manifestare cu caracter obscen și provocator care promovează în fiecare an ideea legalizării parteneriatelor, căsătoriilor și adopțiilor homosexuale;

2. Față de intenția unor partide parlamentare de a băga pe gâtul românilor “parteneriatele civile între persoane de același sex”, în disprețul celor 3,5 milioane de români care au votat, în proporție de 92% DA la Referendumul din 6-7 Octombrie 2018 pentru inițiativa legislativă de modificare a Constituției și definirea familiei că fiind întemeiata pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie;

3. Față de atitudinea agresivă și jignitoare a lobby-ului homosexual care anul acesta organizează parade homosexuale și la Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.

Luând în considerare cele de mai sus, vă așteptăm alături de noi pe toți aceia care doriți să trăiți și să vă creșteți copiii într-o țară normală!

Lupta pe care noi o ducem are nevoie de sprijinul și participarea tuturor celor care simt și gândesc ca noi, inclusiv a ta! Nu te mulțumi doar să ne dai dreptate! Renunță la rolul de spectator și participă la MARȘUL PENTRU NORMALITATE pentru a demonstra că într-o țară democrată drepturile majorității nu pot fi călcate în picioare de dictatura nici unei minorități!

Vino sâmbătă 29 iunie, la ora 12:30 în Piața Victoriei din București, să spunem un NU hotărât parteneriatelor, căsătoriilor și adopțiilor homosexuale! Și vino să spunem un DA la fel de hotărât pentru normalitate, pentru familia naturală, întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie!”, sună comunicatul.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php