Claudiu TÂRZIU: Este DATORIA noastră să APĂRĂM NORMALITATEA!

2 207

Claudiu Târziu, președintele CNC AUR și candidat la alegerile europarlamentare, a participat, luni, 3 iunie, la dezbaterile Asociației Lumea Justiției. Liderul AUR a vorbit despre ofensiva propagandei LGBT împotriva familiei naturale, precum și despre implicarea serviciilor secrete în justiție.

Claudiu Târziu a avertizat că ofensiva minorităților sexuale, începută în Vest cu zeci de ani în urmă, are ca scop pervertirea copiilor și, în ultimă instanță, dezumanizarea omului.

În legatură cu serviciile secrete, președintele CNC AUR a anuntat că, odata ajuns la guvernare, partidul va modifica legile justiției, astfel încât să înlăture prevederile abuzive introduse în 2022 de către fostul ministru de resort, Cătalin Predoiu, în special pasajele care permit imixtiunea SRI în actul de justiție.

De asemenea, senatorul Claudiu Târziu a subliniat că trebuie gândită o schimbare de legislație care să impună un control real asupra serviciilor secrete, deoarece actuala formulă permite un control parlamentar doar de fațadă.

Despre ofensiva LGBT împotriva familiei naturale:

„Eu sunt membru al Bisericii Ortodoxe Române, fiind botezat și fiind un creștin care înțelege să-și lucreze acest botez.

Vedem o politica de tip neomarxist dezvoltată de Școala de la Frankfurt, implementată întâi de toate în Statele Unite ale Americii, diseminată în universități, transmisă prin mass media și prin industria divertismentului, astfel încât să se creeze o nouă normalitate. Noua normalitate înseamnă o cultură a plăcerii exhibate, a plăcerii cu orice preț, o cultură pornografică și, de asemenea, o propagandă acerbă a altor orientări sexuale.

Nu e întâmplător și nu este ambiția unor zevzeci rătăciți. Este o politică bine articulată ideologic, bine dezvoltată în ultimii 40-50 de ani în Occident și bine reprezentată astăzi la vârful multor state și instituții internaționale – inclusiv în Comisia Europeană. Această politică vrea să dezumanizeze omul. Adică omul să fie lipsit de orice fel de aspirație transcendentă, să fie legat numai de instinctele lui joase, care pot fi ușor manipulate. Iar dintre acestea, sexualitatea este cheia de boltă, modalitatea prin care poți cel mai ușor să deturnezi o persoană.

Este de datoria noastră să apărăm normalitatea. Normalitatea este cea pe care noi am verificat-o în mii de ani.

Nu e vorba despre o familie tradițională– asta este expresia pe care adversarii noștri o aruncă pe masă. Pentru ca nu este „tradițional” să se împerecheze sexele opuse, ci pur și simplu așa e datul, așa e firesc. Altfel nu se poate perpetua specia. Deci e familia naturală.

În momentul în care tu ai lovit în familie, ai pervertit copiii, i-ai deturnat spre plăceri sexuale de mici (se învață niste oribilități în școlile din Occident, iar acum au început să vină și la noi), totul este la îndemâna ta, totul este ușor de trimis pe o cale sau pe alta.

Chestiunea cu sexualitatea este un fix al neomarxistilor, pentru că ei știu cât de importantă este. De aceea i se spune și ‘freudo-marxism’ sau ‘sexo-marxism’: pentru că se bazează foarte mult pe sexualitate.

Ce avem noi de făcut este să spunem adevărul și si să ne opunem propagandei LGBT. Cultura, educatia si legea sunt importante in acest sens”.

Despre scandalul Coldea-Dumbrava, implicarea SRI in justitie si lipsa unui control parlamentar real asupra serviciilor secrete

„Faptul ca ei se imbogatesc cred ca este cea mai putin importanta consecinta. Cea mai grava este ca au distrus vieti inainte sa iasa la pensie. Si vor distruge vieti, daca sunt lasati, si dupa ce au iesit la pensie.

Celebrul si de trista amintire binom servicii-justitie a facut rau si ideii de anticoruptie, si vietii sociale si politice din Romania, in general. Si nu a facut altceva decat sa favorizeze o tabara sau alta intr-o batalie politica – ceea ce este inadmsibil. Noi credeam ca astfel de manevre au apus odata cu regimul totalitar.

Ne putem astepta la lucruri si mai grave. De aceea trebuie mers pana la capat in acest caz Coldea-Dumbrava. Ei sunt exponentii, sunt cei mai vizibili, sunt acum prinsi in acest caz. Dar eu sunt convins ca ei nu sunt singurii. Si cred ca astazi nici nu sunt cei mai importanti. Eu cred ca deja locurile lor in ecuatia care conteaza au fost luate de altii. Pentru ca sistemul permite si incurajeaza, ba chiar creeaza astfel de oameni.

Nu exista niciun control real al Parlamentului asupra serviciilor secrete si asta este o problema. Trebuie gandit sa existe un control. Nu a existat niciun fel de imbunatatire a lucrurilor dupa ce am pus directori civili ai serviciilor secrete, din pacate. Trebuie gasita o formula de lucru, dar te gandesti la cat de putrezit este sistemul, la cat este de infestat, la cat este de daunator: cum vei gasi oamenii cei mai potriviti, care sa fie in stare sa actioneze in consecinta pentru interesul statului? Interesul statului nu este de a transforma serviciile secrete intr-un jucator pe piata politica sau pe piata economica. Pentru ca asta se intampla: serviciile secrete fac si desfac afaceri, dosare, oameni politici… Ceea ce nu e normal.

In programul de guvernare, avem masuri gandite pentru sistemul de justitie. Trebuie sa luam toate masurile pentru ca serviciile secrete sa nu mai poata interfera in justitie.

Coruptia este grava in toate formele ei si nu e acceptabila. Ea nici nu poate fi eliminata cu totul (pentru ca asa e in natura umana), dar poti s-o limitezi.

In privinta interferentei serviciilor secrete in actul de justitie, prima masura care trebuie luata este modificarea legilor justitiei. Ele au fost modificate din nou (n.r. in 2022, de catre fostul ministru al Justitiei Catalin Predoiu) ca sa permita iarasi protocoale intre servicii si magistrati. S-a votat tot pachetul ala. Ministrul de la acea vreme de Justitie, Predoiu, ne-a zis ca ne-a cerut Uniunea Europeana sa facem asta – ceea ce este o minciuna.

Nu starpesti coruptia lasand serviciile secrete sa faca o treaba pentru care nu sunt calificate si la care nu sunt chemate. Serviciile secrete sunt necesare in orice stat, dar au alta misiune: aceea de a informa factorul politic, de a preveni anumite lucruri… Nu au de ce sa se amestece in justitie. In justitie, ar trebui sa existe suficienti magistrati care sa poata sa duca o treaba de la un capat la altul cu mijloacele justitiei si atat.

Asta am face noi la guvernare: intai de toate, am reveni asupra legilor justitiei si apoi am veghea ca acestea sa fie respectate, sa nu fie sarite de tot felul de smecheri.

Trebuie gandit un alt sistem de control asupra serviciilor secrete, ca asta nu functioneaza. Noi stim ca cei mai multi dintre membrii comisiilor parlamentare de control au fost de coniventa cu serviciile secrete: fie au fost oamenii lor de la inceput, fie au fost capturati, fie au fost intimidati. Dar nu i-au deranjat pe cei din serviciile secrete. Singurii care puteau sa-i deranjeze eram noi.

La un moment dat, membrul nostru in Comisia SRI (n.r. deputatul Dorel-Gheorghe Acatrinei) a demisionat din anumite motive personale (nu tin nici de partid, nici de servicii). Am cautat sa-l inlocuim. Eu am fost prima propunere – am fost respins din start pentru ca sunt senator si trebuia un deputat (asa era algoritmul, desi e o comisie din ambele camere). L-am propus pe George Simion. (Am mers la varful partidului, ca sa se vada ca vrem o atitudine serioasa.) Luni de zile au taraganat – nici n-au pus in discutie, pentru ca deranjam. Nici eu, nici George nu ne duceam acolo sa stam spectatori.

Am facut alta propunere: un vicepresedinte al partidului nostru, deputatul George Badiu. Nici el de luni de zile nu este acceptat. Nici macar nu se pune in discutie. Biroul Permanent nu ia seama de cererea noastra, tot o amana – probabil pana se va termina aceasta legislatura. Vom vedea in cealalta ce vom reusi sa facem – cand se compun din nou comisiile”.

Mesajul pentru alegatori:

„Nu exista alta solutie in afara de AUR. Toti ceilalti au fost la guvernare – au dovedit ce pot si ce nu pot, au dovedit cat sunt sau nu sunt de atasati de interesul national. Au dovedit ce valori (daca au valori). Noi suntem singurii care nu am fost, dar mai avem un atu: in conducerea partidului si pe listele noastre de candidati sunt oameni care n-au mai facut politica. Si altii spun ca n-au mai facut politica, dar noi putem fi crezuti – asta este atuul nostru. Pentru ca noi am facut ceva inainte de a fi in politica. Noi am facut ceva pentru tara – si eu, si George Simion, si Marius Lulea, si Sorin Lavric, si toti ceilalti – am facut ceva pentru tara inainte de a intra in politica, inainte de a solicita un vot, inainte de a ne ambitiona sa ocupam o functie de demnitate publica.

Eu, timp de 28 de ani, am fost in presa si m-am ocupat de acesti banditi. In egala masura, am fost in societatea civila si am construit institutii care sa apere identitatea noastra nationala, sa promoveze cultura noastra nationala, sa promoveze o noua elita conservatoare, sa apere drepturi si libertati, sa apere viata pruncului nenascut, sa apere in general viata.

George Simion a fost liderul miscarii civice unioniste, de reunificare a Basarabiei cu Romania. Vreme de 15 ani, a facut eforturi colosale in aceasta directie.

Sorin Lavric si Marius Lulea au sustinut aceste demersuri – fiecare din postura in care s-a aflat el.

Antonio Andrusceac si multi altii (lideri locali, oameni care sunt astazi pe listele de candidati la alegerile locale sau europarlamentare) – toti am facut ceva pentru tara. Noi nu venim sa spunem: ‘Incercati-ne si pe noi!’ Noi spunem: ‘Valorile pe care le vedeti pe steagul nostru (familie, natiune, credinta si libertate) au fost valorile noastre si inainte de a face politica. Noi am intrat in politica tocmai pentru aceste valori si am intrat nu din cauza ca vrem ceva, ci pentru o cauza nationala: pentru a desavarsi idealul nostru national, care inseamna unitatea romanilor nu doar geografica sau politica, ci si spirituala, morala si culturala’”.

2 Comments
 1. Injecția finală says

  Fraților, să mergem la vot!
  Orice schimbare, în peisajul politic actual, este binevenită.

  Partidele la putere si’au arătat de zeci de ani adevărata față: incompetența crasă, corupția, trădarea, crima, caracterul mafiot la scară națională, lupta împotriva Bisericii, a Neamului și a Țării.

  Personal voi vota AUR, pe toate buletinele.

  Un vot e un grăunte de muștar.
  Care poate încolți și crește până la Cer.

  Hristos a Inviat!

 2. Injecția finală says

  Statul paralel, statul profund
  Va cădea pe fund
  Dacă din străfund
  Va ieși AURul pe prund

  Fulgi auriferi vor ninge pe Țară
  Patrioții ochii spre Cer indreptară
  Domnul iubitor ne acordă iară
  Șansa rară să zdrobim o Fiară

  Fraților, forțe uriașe vor să ne distrugă
  Au slugi preaplecate, ioha, ciola, ciucă
  Prin vot, vom scăpa de a lor măciucă

  Ducă ‘se în hău, Răul să se ducă!

  +++

  EUROPA CREȘTINĂ ȘI OCULTA, DUȘMANA EI DE MOARTE

  Cu ochii holbați, cu gura hulpavă
  Stau serviciile la pândă, să vadă
  Dacă sfortarile lor ne’ntrerupte
  Le vor permite să se tot înfrupte

  Cu ochii cruzi, de șacali nesătui
  Stau masonii avizi să vadă cărui
  Partid îi vor da premiul mare
  Pentru ei, AUR sună a condamnare

  Oculta globală controlează UE
  Acum putem să le dăm peste mUE
  Europa creștină să miște, de vrea
  Ca Domnul S’o păzească pe ea !

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php