„Votul din 9 iunie este CRUCIAL. Pentru a-i PEDEPSI pe acești hoți, corupți, impostori și spălători de bani trebuie ca establishment-ul „stabilității” să fie SCHIMBAT.”

1 764

Vă dați seama că_Coldea et co. au făcut trafic de influență și spălare de bani pentru a zădărnici „munca” și „lupta” de combatere a crimelor europene comisă de ex-camaradei lor, Koveși?

Dosarul în care Hideg – denunțatorul trebuia să ia 2,5 ani cu suspendare era primul dosar instrumentat în România de EPPO, parchetul european fictiv al doamnei Koveși…

Interesant este că sentința de condamnare primită de Hideg nu e definitivă. În apel, având în vedere dosarul contra lui Coldea & co., se poate lua totul de la zero, iar condamnarea ar putea pica, de unde un potențial uriaș de decredibilizare a EPPO…

PS Poate nu ați sesizat, dar EPPO este acuzat că a uzurpat competențele parchetului din Belgia de anchetă a faptelor din pandemie ale Ursulei von der Leyen. Ceea ce a reușit „parchetul” lui Koveși a fost amânarea până la 6 decembrie a anchetei, fapt ce îi permite acum Ursulei să își continue în liniște marșul în cadență către al doilea mandat de președinte al Comisiei Europene.

De aceea, votul din 9 iunie este crucial. Pentru a-i pedepsi pe acești hoți, corupți, impostori și spălători de bani trebuie ca establishment-ul „stabilității” să fie schimbat.

Gheorghe Piperea

1 Comment
  1. Gheorghe Ion says

    No, Coldea&Co e doar o pojghiță de suprafață a rahatului. Asta dacă se usucă poate fi îndepărtată, pentru ca mireasma Sistemului să rămână în nările oamenilor:
    1. „Ați văzut ce i s-a întâmplat lui Fico și ar trebui să fiți foarte atent”
    Potrivit premierului georgian Irakli Kobahidze, acesta a fost avertizat în mod „prietenos” de unul dintre comisarii UE în timpul unei conversații recente.
    Lipsa de scrupule a acestor „eurodemocrați” continuă să ne uimească. În ceea ce mă privește, ei nu sunt decât o banală bandă de teroriști care au pus mâna pe putere.
    2.https://trenduri.blogspot.com/2024/05/statul-subteran-si-alte-stafii-ale.html .

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php