Sorin LAVRIC: Guvernul PSD-PNL, în frunte cu ministrul Rafila, vor SUBORDONA ROMÂNIA intereselor OMS

1 796

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila și Guvernul din care face parte vor „subordona România intereselor OMS”, acuză senatorul Sorin Lavric într-un comunicat de presă.

Senatorul AUR face referire la tratatul pandemic al OMS, care pregătește „răspunsul global” la alte pandemii.

„Între 27 mai și 1 iunie, la Geneva, va avea loc cea de-a 77-a adunare a Organizației Mondiale a Sănătății care, potrivit tuturor informațiilor disponibile până la acest moment, prin adoptarea Tratatului de Pandemie Globală, urmărește să instaureze o nouă formă de control la nivel global. Noul tratat pentru gestionarea pandemiilor are drept obiectiv crearea unei structuri ale cărei reglementări vor fi obligatorii pentru toate cele 194 de state membre eliminând, astfel, dreptul suveran al fiecărei țări de a legifera în ceea ce privește prevenirea, pregătirea și răspunsul la eventualele pandemii.

Deși ministrul Sănătății, împreună cu întreg guvernul PSD-PNL, trebuia să ofere de urgență explicații cu privire la implicațiile pe care acest tratat îl va avea asupra suveranității naționale a României, precum și asupra vieții și sănătății românilor, Rafila a stat ascuns ca un șobolan, refuzând orice dialog cu opoziția, sau cu mass-media, pe acest subiect de o maximă importanță pentru viitorul țării noastre. O sfidare crasă care demonstrează nu numai un imens dezinteres față de viața românilor, ci și faptul că acest guvern de trădători, după ce au subordonat România intereselor Comisiei Europene, acum se pregătesc să o subordoneze și intereselor OMS.

Pentru a înțelege mai bine ce urmează să se întâmple după ce acest Tratat de Pandemie Globală va fi adoptat, este suficient să ne amintim toată teroarea la care au fost supuși românii în timpul pandemiei care tocmai s-a încheiat când, fără voia lor, au fost închiși în case, li s-au limitat drepturile prevăzute de Constituției, iar foarte mulți au fost forțați de către angajatorii lor să se vaccineze cu un ser experimental care, așa cum vedem astăzi, prezintă numeroase efecte secundare care le afectează sănătatea în mod negativ.De aceea, la alegerile din acest an este imperios necesar ca românii să vină la vot nu doar pentru a-și apăra drepturile și libertățile prevăzute de Constituție, ci să lupte pentru propria sănătate. România trebuie să iasă urgent de sub jugul OMS pe care trădătorii de la PSD și PNL au acceptat să-l pună țării noastre în schimbul perpetuării lor la putere”, a acuzat Sorin Lavric.

via R3Media

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php