Premierul Slovaciei, Robert FICO, OPOZANT al Tratatului OMS, a fost împușcat de mai multe ori și în prezent viața sa este în pericol

3 671

Prim ministrul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat și a fost dus la spital miercuri, anunță publicația Denik, citată de Televiziunea Română.

Fico a fost împușcat în localitatea Handlova, în fața Casei de Cultură, unde se întrunea guvernul în ședință, când premierul a venit în mijlocul oamenilor.

Un martor a declarat că a auzit mai multe împuşcături şi a văzut cum un bărbat a fost reţinut de poliţie.

De asemenea, reporterul DenníkN a fost în apropiere și a auzit mai multe împușcături. Apoi acesta a văzut cum prim-ministrul a fost ridicat de la sol de către gărzile de securitate și urcat într-o mașină.

Presupusul agresor a fost liniștit și reținut de poliție. Poliția a izolat zona, iar centrul cultural a fost evacuat. Serviciile de securitate s-au ocupat de siguranța celorlalți membri ai guvernului.

Robert Fico a militat pentru pace în Ucraina, una dintre promisiunile care l-au adus la guvernare.

În timpul pandemiei, Fico s-a opus vaccinării obligatorii.

Președinta Slovaciei și toți liderii politici au condamnat ferm atacul armat asupra premierului Fico, potrivit presei slovace.

ACTUALIZARE 17:05 „R. Fico a fost victima unei tentative de asasinat astăzi. El a fost împușcat de mai multe ori și în prezent viața sa este în pericol. În acest moment este transportat cu elicopterul la Banská Bystrica, deoarece ar dura prea mult timp pentru a ajunge la Bratislava, având în vedere necesitatea unei intervenții rapide. Următoarele ore vor fi decisive”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a premierului slovac.

via R3Media

3 Comments
 1. Injecția finală says

  Pentru că vru Pace
  Și s’a opus genocidurilor prin intepare
  Fico a devenit ținta mare
  A globalismului care ucide și rage

  Dumnezeu Să’l miluiască
  Pentru tot ce zice și face!

 2. Injecția finală says

  S’A OPUS GENOCIDELOR

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php