ATAC ARMAT la Moscova. EXPLOZII ȘI ÎMPUȘCĂTURI ÎN MULȚIME la o sală de concerte

0 635

Un atac major tocmai a avut loc la o sală de concerte din Moscova, agenţiile de presă transmiţând rapoarte contradictorii de ultimă oră de la faţa locului, existând mai multe videoclipuri neconfirmate care circulă.

Este posibil să existe cel puţin patruzeci de victime, iar înregistrările video de la faţa locului arată un incendiu de proporţii şi coloane de fum negru deasupra sălii.

Este posibil ca incidentul să fi fost rezultatul unei explozii de proporţii sau poate chiar al unui atac transfrontalier cu drone, dar rapoartele contradictorii spun că este vorba probabil de un atac ce implică împuşcături în masă.

Potrivit raportului de ultimă oră al Associated Press, mai mulţi bărbaţi înarmaţi au dat buzna vineri într-o mare sală de concerte din Moscova şi au tras cu arme automate în mulţime, rănind un număr nespecificat de persoane, a anunţat presa rusă.

Rapoartele de presă ruseşti au declarat că atacatorii au folosit şi explozibili, provocând un incendiu masiv la Crocus, situată la marginea vestică a Moscovei. Un videoclip postat pe reţelele de socializare înfăţişa coloane uriaşe de fum negru ridicându-se deasupra clădirii.

via EpochTimes

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php