TikTok ar putea fi INTERZIS în SUA

0 664

Camera Reprezentanților din Congresul SUA a votat, miercuri, adoptarea unei legislații care ar putea interzice TikTok în SUA. Atât republicanii, cât și democrații susțin că TikTok reprezintă o amenințare la adresa securității naționale a SUA pentru că aplicația e deținută de o companie cu sediul în China.

„China comunistă este cel mai mare dușman geopolitic al Americii și folosește tehnologia pentru a submina în mod activ economia și securitatea Americii”, a declarat președintele Camerei Reprezentanților, republicanul Mike Johnson, într-o declarație de după vot, avertizând că TikTok ar putea fi folosit pentru a accesa datele cetățenilor americani și pentru a răspândi informații „dăunătoare”.

„Votul bipartizan de astăzi demonstrează opoziția Congresului față de încercările Chinei comuniste de a-i spiona și manipula pe americani și semnalează hotărârea noastră de a ne descuraja dușmanii.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php