Senatorul Sorin LAVRIC: Nemții sunt SUFOCAȚI de o TEROARE fățișă, pe care agențiile de presă o desfășoară sub sloganul „Pământul tuturor – diversitatea ne face mai puternici”

0 896

Senatorul Sorin Lavric (AUR) deplânge soarta partidului Alternativa pentru Germania (AfD), afirmând că formațiunea este supusă unui adevărat linșaj mediatic în țara condusă de guvernul Scholz. Potrivit unui comunicat de presă, Lavric susține că în Germania nu mai există libertate de exprimare și că a fi membru AfD este „o golgotă în stil modern”.

„Să fii astăzi membru AfD (Alternativa pentru Germania) aduce a golgotă în stil modern. E îndeajuns să spun că partidul nu are sediu oficial, din simplul fapt că, dacă și-ar afișa însemnele, incinta ar fi supusă actelor de vandalism.

Pe deasupra, când organizează mitinguri, anunțurile sunt făcute discret, numai în cercuri de apropiați, pentru a preîntâmpina ciocnirile cu prozeliții Stângii.

Cu alte cuvinte, persecuția a atins un asemenea grad, încât a mai vorbi de libertate de expresie în Germania este semn de naivitate. Nemții sunt sufocați de o teroare fățișă, pe care agențiile de presă o desfășoară sub sloganul „Pământul tuturor – diversitatea ne face mai puternici”. Ce parodie tristă de minciună sfruntată! Tradus fără ocolișuri, sloganul spune: „Nemților, țara nu mai este a voastră, ci a tuturor rătăciților, fiind cotropită de hoarde care vă vor înlocui treptat.” ”, a afirmat Lavric.

Senatorul a exemplificat cu atentatele la care au fost supuși membri AfD și care au trecut, în mare parte, nepedepsite.

„Tot ce înseamnă cutie de rezonanță publică (presă, panouri stradale, fluturași) a ajuns să fie o feroce propagandă menită a-i intimida până la tăcere pe membrii AfD. Teroarea a atins un prag frizând cruzimea. În august 2023, Beatrix von Storch, vicelideră AfD, a fost mânjită cu fecale în plină stradă. În octombrie 2023, liderul AfD din Augsburg a fost bătut până la desfigurare de doi imigranți. Tot în octombrie același an, liderul AFD din Bavaria, Tino Chrupalla, a fost înjunghiat la Ingolstadt, ajungând la terapie intensivă”, a adăugat Sorin Lavric.

AUR va avea, în curând, același tratament de care care are parte AfD, este convins senatorul AUR.

„Pe făptuitorii atentatelor justiția germană fie îi scoate basma curată, fie le dă o amendă infimă. E ca și cum autoritățile oficiale se dedau unui complot de proporții naționale împotriva unui partid a cărui singură vină e că-i apără pe nemți de invazia pe care a gândit-o Bruxelles-ul.

Chiar dacă în România plaga imigrației nu a atins încă cifre epidemice, nu trebuie să ne culcăm pe o ureche. E doar o chestiune de timp până când partidul AUR va avea parte de același „tratament” de care se „bucură” AfD. Încă nu suntem bătuți pe stradă, dar în schimb suntem acoperiți de toate zoaiele gazetărești. Și e doar început de an electoral. Nu-i nimic, succesul ne va fi direct proporțional cu linșajul la care vom fi supuși”, a concluzionat Sorin Lavric.

via R3Media

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php