26 februarie 1950. Primul mort al Experimentului Pitești. Asasinarea bestială a studentului cu chip de copil, Corneliu Niţă

4 3.042
4 Comments
 1. Dreptate inainte de toate says

  Acest articol, ca si multe altele, ar trebui trimis celor de la IEW si in CC guvernantilor actuali, ca o ultima invitatie la smerenie, inainte de judecata de apoi.

 2. Dobre says

  Cei care l-au omorat oe Corneliu Nita si pe toti martirii din puscarii, sint cei care fac parte din „institutul Elie Wiessel” si „parlamentul” Romaniei.Aceeasi jidani fara Dzeu, neam si tara, aceeasi tradatori de tara care ne-au vandut bolsevicilor….si voi vreti ca astia sa ajunga sa ne omoare la fel, pentru ca sintem patrioti?…trebuie noi sa-i omoram pe ei, sau vom avea toti soarta lui Corneliu Nita!

 3. IO...gereules says

  Asa e Dobre.Oare romanilor l-i s-a atrofiat simtul demnitatii,instinctul supravietuirii de mai cred in continuare in cainii fiorosi cu ranjet de bovina nevinovata,cu bale ce curg”delicat”din puhava lor gura?uitati-va la ion iliescu,la Petre Roman,la Itic isarescu,etc…astia sant clonele celor din perioada tortionarii romanilor:1945-1964.Romanii stau speriati in tara lor exact ca in „citadele cominternistilor”de la Pitestii anilor amintiti.Rusine.

 4. Ionut Moraru says

  Cornel Nita este unul dintre marii martiri ai neamului romanesc prea putin cunoscut. De multi ani il pomenim la parastase, dar intotdeauna m-am gandit ca omului asta trebuie sa i se faca o comemorare separata.
  Dumnezeu sa-l ocroteasca in imparatia Sa!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php