De NECREZUT! BARAJE ale Jandarmeriei pentru ca transportatorii și FERMIERII ROMÂNI să nu intre în BUCUREȘTI

0 746

Este o adevărată desfășurarea de forțe în Chiajna. Un cordon de polițiști și jandarmi s-a format în zona în care transportatorii și fermierii au ajuns cu tractoarele și camioanele.

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, afirmă că oamenii nu pot protesta cu mașinile, ci doar pe jos.

Dar oamenii nu renunță, vor să ajungă la guvern. Mai mulți localnici s-au alăturat protestului în semn de solidaritate.

Transportatorii protestează pentru a doua zi consecutiv. Aproximativ 6.000 de camioane au participat miercuri la protestul transportatorilor, nemulţumiţi de evoluţia preţului la RCA, potrivit preşedintelui Federaţiei Operatorilor Români din Transporturi (FORT), Augustin Hagiu.

El preciza ieri că o delegație ar putea fi prezentă joi la guvern pentru discuții.

„Cred că s-a ajuns la 6.000 de camioane în momentul de faţă: faptul că RCA-ul a explodat în ultimii doi ani, practic s-a triplat la clasa B0, faptul că în continuare avem probleme mari la frontierele de sud şi de vest, timp de aşteptare, abuzuri şi încă mai sunt cântare acolo, faptul că se pregăteşte o triplare a valorii taxelor de drum începând cu ianuarie 2025 – vor plăti rovinietă şi Go Box, faptul că nu există dialog absolut deloc. De un an şi jumătate zici că nici nu avem secretar de stat sau ministru la Transporturi. Sunt zero întâlniri, zero discuţii, zero dialog. Toate măsurile vin grămadă. S-au adunat foarte multe probleme la care nimeni din Guvern sau din ministerele de resort nu vrea să se aplece şi evident că oamenii se manifestă aşa cum îi vedeţi”, a acuzat Augustin Hagiu.

via R3Media

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php