Anul 2024, an de cotitură în istoria omenirii: Alegeri pe JUMĂTATE de glob, inclusiv în UE, SUA, Rusia sau India. Musk: Anul 2024 va fi și mai nebun decât ultimii patru

1 643

Anul 2024 se anunță unul de cotitură în istoria omenirii: la urne se vor prezenta miliarde de oameni, însumând aproape 49% din populația planetei, după calculele AFP.

Mai mult, aceste alegeri se vor desfășura în țări cu o influență enormă pe glob, între care Statele Unite ale Americii (SUA), Rusia, India sau Iran.

Pe lângă aceste țări, vor avea loc alegeri pentru parlamentul european din Uniunea Europeană. Pe bătrânul continent vor avea loc scrutine în România, Austria, Belgia, Croația, Portugalia sau Slovacia.

În țara noastră se anunță un an incendiar, fiind programate toate alegerile posibile: alegerile locale, parlamentare, prezidențiale și europarlamentare.

În Statele Unite, cel mai probabil va avea loc o confruntare între actualul preș., Joe Bideu și al 45-lea președinte, Donald Trump. Tensiunile dintre cele două tabere par ireconciliabile, iar șicanele la care este supus Trump dau motive susținătorilor acestuia să suspecteze că scrutinul va fi unul fără precedent.

Alegerile prezidențiale americane vor avea loc pe 5 noiembrie 2024, notează Agerpres.

UE, Pakistan, India, Iran, Indonezia, Rusia și…Taiwan

Alegeri parlamentare vor avea loc într-una dintre cele mai mari țări din lume, India, acolo unde vor fi chemați la urne nu mai puțin de 945 de milioane de indieni.

Aici, partidul Bharatiya Janata (BJP), al prim-ministrului Narendra Modi, în funcţie din 2014, este dat câştigător în sondaje, naţionalismul său atrăgând majoritatea hindusă. Alegerile vor avea loc în mai 2024.

Alegeri vor avea loc și-n Iran, una dintre țările puternice din Orientul Mijlociu, pe 1 martie 2024.

În februarie, două dintre ţările cu cel mai mare număr de musulmani din lume – Pakistan şi Indonezia – au alegeri la distanţă de o săptămână una faţă de cealaltă, scrie CNN. Pakistanul va organiza primul scrutin general de la înlăturarea de la putere a popularului, dar controversatului fost premier Imran Khan, acuzat de acte de corupţie, pe care el le neagă. Deşi nu candidează, Khan este în continuare forţa motrice a partidului său politic.

La nici o săptămână, Indonezia va desfăşura cea mai amplă zi electorală din lume – la care ar urma să voteze peste 200 de milioane de alegători în ţară şi circa 1,7 milioane de indonezieni din diasporă.

În martie 2024, în Rusia vor avea loc alegeri prezidențiale, acolo unde mare favorit și probabil singurul, este actualul lider, Vladimir Putin. În 2020, el a modificat Constituția pentru a putea rămâne, teoretic, la putere, până-n 2036, ceea ce l-ar face cel mai longeviv conducător din istoria modernă a Rusiei, inclusiv URSS.

În Europa, vor avea loc alegerile pentru Parlamentul European, forul care deși nu are puterea unui legislativ real, este totuși important. Scrutinul va avea loc între 6-9 iunie.

Alegeri importante vor avea loc și pe insula Taiwan. Acolo, votanții vor alege un președinte dintre Lai Ching-te, Hou Yu-Ih și Ko Wen-je. Dacă primul este pro-suveranitate, ceilalți doi sunt mai apropiați de un ton conciliant cu China.

Musk: Anul 2024 va fi și mai nebun

Comentând anul ce vine, miliardarul Elon Musk a spus că „2024 va fi și mai nebun. Asta e predicția mea”. Sud-africanul a răspuns astfel unei întrebări pusă pe rețeaua sa „X”, dacă anul ce vine va fi mai liniștit decât ultimii patru.

Musk nu a prezis niciun eveniment “nebunesc” care s-ar putea întâmpla, dar într-o serie de tweet-uri ulterioare, miliardarul a atras atenția asupra ritmului de dezvoltare a inteligenței artificiale (AI), asupra creșterii mortalității în rândul tinerilor după vaccinarea în masă împotriva Covid-19, asupra imigrației ilegale în SUA, care a atins un nivel record, și asupra retoricii împotriva albilor din partea candidatului la președinția Africii de Sud, Julius Malema.

Toate acestea se vor petrece cu războaiele ruso-ucrainean și israeliano-palestinian pe fundal.

via R3Media

1 Comment
 1. Injecția finală says

  Bibi-BOMBA HECATOMBA

  Satanayu, zis și BOMBA,
  (Când urlă, îi cade plomba)
  Cu morți stivuit’a catacomba
  Ci visează hecatomba

  BOMBA-Bi a ordonat
  Klau$$ului șantajat
  Să zidească milioane de locuințe
  Pentru pașnicele lui ființe
  Care râd, când masacrează
  Diavoli crunți, inspiră groază

  Că dacă pierde răzbelul
  Vor părăsi Yisraelul
  Vor ocupa România
  Și’or impune tirania

  Deja Otopeniul geme,
  Vin masiv, fără de scheme
  Dar în caz de catastrofă
  Ne vor cânta altă strofă

  Știu că Românii’s blajini
  Primesc pe buni, pe haini
  BOMBA își va deplasa
  Haitele, în țara mea

  Palestinienii, eliberați
  Vor răsufla ușurați
  Ne vom înțelege ca frați
  Musulmani și creștini, descătușați

  Cu „mama bătăliilor” rezolvată
  Omenirea își va croi altă soartă
  Demnă, liberă, solară,
  Inclusiv la noi în Țară!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php