Fost vice-președinte american: Oamenii care au acces la informații non-mainstream „amenință democrația”

0 753

Fostul vice-președinte american și fost candidat la președinția SUA, Al Gore, a declarat că oamenii care au acces la informații în afara surselor media principale reprezintă o amenințare la adresa „democrației” și că algoritmii de social media „ar trebui interziși”.

Gore a făcut aceste comentarii în timpul unei apariții la conferința privind isteria schimbărilor climatice Cop28 din Dubai.

Gore s-a plâns că rețelele de socializare au „tulburat echilibrele care existau și care au făcut ca democrația reprezentativă să funcționeze mult mai bine”.

Fostul vicepreședinte a spus că democrația funcțională se bazează pe o „bază comună de cunoștințe care servește drept bază pentru raționamentul colectiv”, dar că „rețelele de socializare dominate de algoritmi” deranjează acest echilibru.

Potrivit lui Gore, oamenii sunt atrași în „găuri de iepure” de algoritmi care sunt „echivalentul digital al armelor AR-15 – ar trebui interziși, ​​chiar ar trebui să fie interziși!” Gore a susținut: „Este un abuz al forumului public” și că oamenii au fost absorbiți în camere de ecou.

„Dacă petreci prea mult timp în camera de ecou, ceea ce este armat este o altă formă de AI, nu inteligență artificială, nebunie artificială! Sunt serios!” a adăugat acesta.

Aparent, singura cameră de ecou care ar trebui lăsată să existe este propria gaură de iepure a lui Gore, în care pământul este în mod constant în pragul distrugerii datorită oamenilor care nu se supun mandatelor sale tehnocratice. Poate că Gore este nemulțumit că propria sa dezinformare este verificată de persoane care au acces la informații care nu sunt produse de surse media corporative care sunt prietenoase cu el.

Gore a prezis în 2006 că calota glaciară a Polului Nord va fi „fără gheață” în decurs de 5 până la 7 ani. Nu s-a întâmplat niciodată. După cum documentează Thomas Cartenacci, Gore are o istorie de a face predicții privind schimbările climatice care se dovedesc a fi spectaculos de greșite.

Nu e de mirare că vrea să interzică opiniile contrare.

de Paul Joseph Watson Modernity News

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php