ASTĂZI, ORA 14, ÎN PIAȚA VICTORIEI, PROTEST ÎMPOTRIVA LIMITĂRII PLĂȚILOR ÎN NUMERAR

0 1.061

Vă chemăm la Protestul de sâmbătă, 11 noiembrie, la ora 14, în Piața Victoriei, pentru că are loc cea mai mârșavă lege de distrugere a ultimelor afaceri și gospodării românești. Are loc prin această lege 296/2023 sărăcirea fără precedent a României.

S-a vorbit până acum de dispariția cash’ului. Odată ce Luis a anunțat acest protest, imediat sistemul a dat înapoi. Nu știm dacă Sistemul și Ciolacu dau cu adevărat înapoi, dar știm un singur lucru: noi nu vom da înapoi chiar și dacă ei au dat cumva înapoi. Noi nu vom ceda până nu se va renunța și la limitele de 10 000 de lei impuse în 2015, deoarece este evident că acest numerar nu este o sursă suficient de periculoasă de evaziune fiscală. Dispariția acestui cash înseamnă o sursă de control. Înseamnă ca statul să verifice și să controleze dacă ai sau nu voie să faci plăți, atâta timp cât tu le faci pe card sub ochii Big Brother. Dacă cumva a dat înapoi, noi nu ne oprim aici: cerem abrogarea Legii 70 pe 2015, în special primul articol. Fiți atenți ce spune primul articol din Legea 70 pe 2015:

„Operațiunile de încasări și plăți efectuate între firme, persoane juridice, întreprinderi individuale se vor realiza numai prin instrumente de plată fără numerar”.

Mai este problema prin care toți patronii de întreprinderi mici și mijlocii, toți micii comercianți, micii antreprenori, cei care funcționează, cei care fac ca economia României să funcționeze, toți sunt somați ca până răspoimâine să se ducă să depună toți banii pe care i-au consumat din casieriile lor, pentru că n-au voie să rămână cu mai mult de 50.000 de lei pe casă. Această măsură va îngenunchea peste 60.000 de firme. După unii analiști, un sfert din IMM urile, întreprinderile mici și mijlocii din România, pentru că această măsură polițienească este fix un bir de sabotaj al supraviețuirii noastre economice.

E inadmisibil să se impună un asemenea plafon la casierie! Ai suficiente măsuri, ANAFule să iei bani de la noi, dar nu poți să ne obligi să rămânem cu bani puțini pe caserie doar pentru că tu vrei ca totul să circule pe cărți de credit. Cerem abrogarea oricărei limite a cash’ului, abrogarea întregii legi 296 2023, abrogarea Legii 70 pe 2015, pentru că așa ceva nu s-a mai văzut în veci.

Această lege nu aduce nimic bun, se înscrie în seria jaloanelor antiromânești ale PNRR’ului. Nu putem să fim de acord cu ea, trebuie respinsă! Trebuie să refuzăm cu fermitate și dacă noi nu ieșim în stradă, lucrurile astea vor merge înainte. Programul ChatGPT de control al României de înrobire a românilor va continua dacă voi nu ieșiți în stradă nici acum, când v-a ajuns cuțitul la os.

Acum, când aveți 3% în loc de 1%, toți care faceți peste 5000 de euro lunar veți plăti! 2% se adaugă în plus! De ce? Pentru că ei trebuie să plătească un deficit bugetar de peste sase procente din Produsul Intern Brut, și pentru că România a ajuns în incapacitate de plată din cauza marilor împrumuturi pe care le-au făcut netotiisi trădătoriide la Guvern. România a ajuns în incapacitate de plată din cauza politicii de slugărnicie externă! Cu donații peste donații și sprijin peste sprijin către Ucraina, România a ajuns în incapacitate de plată pentru slugărnicia pe care a dovedit-o si în pandemie fata de cadenta (lockstep) infernala a globalizării! Cine știe ce contracte și ce clauze ati avut, guvernanților, la împrumuturi, astfel încât s-au făcut împrumuturi peste împrumuturi și amenzi peste amenzi. Voi, nenorociții de guvernanţi, voi ne-ați adus aici – acum vă privește cum ieșiți din aceste încurcături ale compromisului! Dar nu pe spinarea poporului român!

Haideți, fraților români, acum, la lupta, pe ultima suta de metri a libertății noastre!

Sâmbăta, deci, 11.11.23 ora 14:00, Piața Victoriei!

Starea de Libertate

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php