PROTEST ÎMPOTRIVA LEGALIZĂRII PARTENERIATELOR homosexuale: SÂMBĂTĂ 14 OCTOMBRIE ORA 14:00, CERCUL MILITAR NAȚIONAL

0 977

Sâmbătă 14 Octombrie, în ziua în care o sărbătorim pe Sfânta Parascheva și are loc cel mai mare pelerinaj ortodox din România și din Estul Europei, Asociația MozaiQ organizează o manifestare cu caracter provocator pentru legalizarea parteneriatelor homosexuale, la ora 14:00, în fața Teatrului Național din București.

În replică, Asociația Noua Dreaptă va organiza în aceeași zi (sâmbătă 14 Octombrie) și la aceeași oră (14:00), în fața Cercului Militar Național din București, o manifestare pentru protejarea familiei naturale, așa cum este definită de art. 258 din Codul Civil, ca fiind formată prin uniunea dintre un BĂRBAT și o FEMEIE.

Manifestarea este autorizată de Primăria Capitalei și este un apel la acțiune pentru protejarea NORMALITĂȚII și apărarea instituției FAMILIEI dar și o ocazie de a ne uni și de a cere factorilor de decizie (din Guvern și Parlament) să NU cedeze șantajului și manipulării orchestrate de lobby-ul homosexual după decizia CEDO rămasă definitivă pe 25 septembrie 2023, care NU obligă cu nimic România să legalizeze nici parteneriatele homosexuale, nici căsătoriile homosexuale și nici nu impune vreun termen în care statul român să recurgă la vreo modificare a legislației.

Pentru viitorul familiei și a neamului nostru, pentru siguranța copiilor noștri, pentru credința noastră strămoșească, vino sâmbătă 14 octombrie în fața Cercului Militar Național începând cu ora 14:00 pentru a spune un NU hotărât demersurilor pentru legalizarea parteneriatelor și căsătoriilor homosexuale și un NU la fel de hotărât adopțiilor de copii de către „cuplurile” homosexuale!

Av. Tudor Ionescu

Președintele Asociației Noua Dreaptă

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php