AUR: Se pregătește falimentarea multor mii de firme din România

2 1.655

Alianța pentru Unirea Românilor avertizează guvernul Ciolacu asupra efectelor distructive pe care le va avea Proiectul de lege privind unele măsuri fiscal bugetare pentru care executivul intenționează să își angajeze răspunderea în fața Parlamentului. AUR anunţă printr-un comunicat de presă că a depus mai multe amendamente la acest pachet de măsuri.

„Iluzia unei echilibrări bugetare bazate preponderent pe contribuția companiilor mici și mijlocii și pe o taxare irațională a consumului este ultima speranță de care se agață un guvern iresponsabil și neprofesionist”, spune AUR, care atrage atenţia că „întreaga filosofie a așa-zilelor măsuri ne va costa însă foarte scump odată pornit tăvălugul scumpirilor”.

„Principala grijă a premierului este să facă rost de bani pentru a încheia un exercițiu bugetar dezastruos. A doua problemă a lui Marcel Ciolacu este să se asigure că va mai avea de unde să colecteze taxe și impozite la anul, în condițiile în care pregătește falimentarea multor mii de firme din România”, se menţionează în comunicatul menţionat.

via R3Media

2 Comments
  1. Sektor says

    am verificat pentru firmele mici in afara de codurile caen scrise in noua lege, nu se schimba absolut nimic

    1. Decebalus per Scorillo says

      Plandemia a nenorocit economic România, iar soluția noului PSD este mărirea TVA-ului la produsele tradiționale românești, la prăjituri și la apartamentele pentru tineri.
      RUȘINE CIOLACILOR!
      https://m.activenews.ro/opinii/Iulian-Capsali-STAREA-NATIUNII.-Plandemia-a-nenorocit-economic-Romania-iar-solutia-noului-PSD-Ciolacu-este-marirea-TVA-ului-la-produsele-traditionale-romanesti-la-prajituri-si-la-apartamentele-pentru-tineri-184662

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php