ABUZ GROSOLAN AL AUTORITĂȚILOR FRANCEZE ÎMPOTRIVA NAȚIONALIȘTILOR

0 1.313

Yvan Benedetti, președintele mișcării „Les Nationalistes”, a fost oprit de slugile Republicii în această dimineață la cimitirul Thiais din Paris, în timp ce se pregătea să depună o coroană de flori la stela lui Pierre Sidos, fondator al „Oeuvre Française”, care a murit pe 4 septembrie 2020 după o viață dedicată luptei naționaliste.

Un cordon de aproximativ douăzeci de jandarmi a împiedicat accesul în cimitir, iar un al doilea cordon de poliție a înconjurat mormântul lui Pierre Sidos. Un grup de stângiști dădea târcoale cimitirului, provocându-i pe activiștii naționaliști și acționând ca forță de sprijin pentru comandamentul de poliție din Paris.

Acest nivel de represiune este fără precedent și arată febrilitatea și nebunia sistemului. La fel ca în Spania, regimul nu ezită să își trimită miliția să ocupe cimitirele. Dar ei nu vor reuși să ne frângă determinarea de a ne învinge dușmanii politici! Noi vrem să rămânem francezi.

Pentru moment, camaradul nostru Yvan Benedetti este încă în custodia poliției. Vă vom ține la curent cu rezultatul.

Pentru a ne susține în lupta noastră:
➡️ https://www.les-nationalistes.com/nous-aider/

via Sorin Olariu

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php