„CORUPȚIA ucide, Declic, #rezist, USR, TOȚI ȘTIU cine sunteți!”

0 938

Păi grija față de semeni au văzut-o oamenii si când ati militat pentru un certificat de „vaccinare” obligatoriu. Tot voi erați. Românul are prostul obicei să uite, dar se pare că nu așa repede. Când ați arătat cu degetul spre seniorii României că sunt „proști” și împiedică prin vot Salvarea României nu vă mai durea de ei. Din contră, unii s-ar fi bucurat că scapă repede de ei, scrie pe Facebook jurnalistul Paul Gabriel Andrei.

Când am văzut mobilizarea de ieri pe facebook am zis că iese show. Dar se pare că lumea s-a cam convins si TOȚI ȘTIU cine sunteți. Firea si Pandele să plătească dacă sunt vinovați, dar credibilitatea voastră e sub apă. Încercați să vă cocoțați pe suferința unor oameni, însă degeaba, oamenii nu sunt indignați de povestea asta pentru că le spuneți voi ci pentru că ea e cu adevarat dramatică. Când au fost scoși pacienții in mijlocul noptii din Spitalul Foișor nu ati ieșit la protest. 

Fotografia de jos din Libertatea spune totul. O grămadă cartoane cu texte bine alese, împărțite la oameni, dar inutile. Marketingul funcționează cand ai bază de oameni. 

Bine, a fost zi de joi, lumea e la mare, căldură mare. Vedem, poate intr-o sâmbătă cu ceva mai multă mobilizare.

Succes(uri)!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php