Sorana CÎRSTEA, acuzată de transfobie și „mentalitate învechită“, după ce a spus că preferă VALORILE TRADIȚIONALE: FACEȚI BĂRBAȚII DIN NOU MASCULINI, FETELE DIN NOU FEMININE ȘI COPIII DIN NOU INOCENȚI!

1 965

Sorana Cîrstea e acuzată de transfobie, după ce a promovat valorile tradiționale pe contul personal de Instagram, conform Pro Sport.

SORANA Cîrstea a dezvăluit că preferă valorile tradiționale: „Faceți bărbații din nou masculini, fetele din nou feminine și copiii din nou inocenți”, a scris Cîrstea, exprimându-și nemulțumirea față de schimbările sociale.

Ulterior, mesajul sportivei a fost perceput ca ofensator la adresa comunității LGBTQ+, iar reprezentanții acesteia și-au revărsat furia în mediul online.

De asemenea, jurnaliști străini, dar și fani ai tenisului au spus că românca și-a pierdut susținerea lor.

Jurnalistul american David Kane a acuzat-o pe Sorana Cîrstea că are o mentalitate învechită: „Ironia, desigur, este că creatorul meme-ului (n.r. – distribuit de Sorana) ar pune la îndoială feminitatea lui Cîrstea – fiind o femeie sportivă musculosă, care își propune să urmeze o carieră în afara casei și toate celelalte. Transfobia merge foarte des mână în mână cu misoginia interiorizată”.

„E atât de dezgustător! Ăsta e un motiv legitim să o urăști. Ce înseamnă asta să-i faci pe copii inocenți din nou?”, a scris altcineva pe Twitter.

„Este homofobă!?”, „Este din România, probabil că 95% din populație are aceeași mentalitate” sau „Toți jucătorii gay de la Wimbledon, ar fi bine să vă feriți!”, au fost și alte mesaje dure la adresa Soranei Cîrstea.

via R3Media

1 Comment
  1. Topor Tatiana Gabriela says

    Felicitări Sorana. În primul rand pentru curaj. Da, pentru curajul de a spune adevărul într-o lume care nu vrea sa mai f audă adevărul. Fiecare este asa xum este atâta timp cât nu cauta sa impună ce este celorlalți suntem români și asa vom rămâne.re alitatea nu înseamnă adevăr. Iar când voi lgbt..etc
    .. ajungeți sa forțați pervertirea copiilor…atunci sa va așteptați la un răspuns pe măsură. Nu am fost și nu sunt împotriva cuiva cu alta orientare, dar când toleranta e prost înțeleasă răspunsul trebuie sa fie pe măsură nesimțirii celui tolerat. Pentru ca altfel va cer și va oblig și eu sa fiți heterosexuali toți lgbtq…nu va place?! Dar plecați unde vreți ca nu va oprește nimeni. E timpul sa ne spunem români adevărul sau vom pierii…qlegeti

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php