Mesajul Honor et Patria a ajuns la Chișinău în ciuda opreliștilor de la granița artificială: ROMÂNIA VREA UNIREA! 

0 508

În vreme ce K. Iohannis și oamenii sistemului îmbraca blana de naționaliști înainte de alegeri, adevărații naționaliști români sunt obstrucționați pe toate palierele și, mai nou, chiar și la granița de sârmă ghimpată dintre Basarabia secționată în Republica Moldova și țara-mamă România.

Tinerii de la Honor et Patria și-au dorit să arate fraților basarabeni la mitingul de la Chișinău de astăzi că Românii vor Unirea. Dar n-au fost lăsați. Mesajul a ajuns oricum, cu ajutorul Domnului și al altor români naționaliști de pe ambele maluri ale Prutului.

Rușine, autorităților, Felicitări, naționaliștilor!

Iată mesajul lor:

„Ieri seara am încercat să mergem în Basarabia, pentru a duce mesajul nostru de unire, fraților basarabeni strânși azi în PMAN .

Răspunsul statului moldovean „european” și „democrat” condus de indivizi cu cetățenie română?! Interdicție de acces pe teritoriul „republicii”.

Să nu ne mințim însă, decizia asta a fost avizată și chiar susținută de la București de mizerabilii care conduc destinele României.

Deci, cam aici suntem in 2023.

PS: Mesajul în sine a ajuns totuși la Chișinău, unde a fost afișat de frații noștri unioniști. Respect lor!”

sursa: ActiveNews

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php