PNRR, PATOLOGIE a OBEDIENȚEI CRIMINALE a coaliției TRĂDĂTOARE

0 1.227

Cred că asistăm la o patologie a obedienței criminale cu acest PNRR. Pentru puțini bani (mare parte sunt împrumuturi) din partea UE, triada trădătoare PNL – PSD – UDMR este capabilă să-și vândă și mamele.

PSD-ul ar putea opri această crimă: sunt vândute activele din tezaurul economic național, cele mai profitabile firme rămase statului (Hidroelectrica, Salrom, NuclearElectrica șamd), se dau legi împotriva familiei și copiilor, sunt lovite tocmai elementele de suveranitate personală și națională, dar PSD-ul gândește mărunt. Vrea bani pentru primării, ca să-și conserve puterea în teritoriu.

PNL-ul sunt ticăloși globaliști și merg pe urmele USR-ului, cu care colaborează și care le-a înglobat fostul președinte Orban cu partidulețul lui; UDMR-ul are ca țintă o Românie slăbită.

Mârșavilor, orice om care-și iubea țara cu adevărat arunca la closet acordul cu UE după ce ar fi râs când ar fi citit PNRR-ul (care încă e secret!) așa cum a făcut Ungaria!

Javrelor, nu stai în două lăbuțe cu limba scoasă și dând din coadă pentru o bomboană, când ei îți iau cotețul cu casă și gard cu tot!

Cât despre Johannis, este tot atât de retardat ca aceia care l-au votat a doua oară. E interesat doar de confortul personal – nu are copii – nu-l preocupă deloc viitorul țării. 

România, căreia Martorii lui Petrov vor să-i distrugă și Biserica Națională, cu un război în coastă în care vor să ne implice toate năpârcile afiliate Deep State-ului globalist, este în cel mai vulnerabil moment din istoria modernă.

Dar vina nu este a altora. Este, ca și în cazul plandemiei, a trădătorilor care și-ar îngropa propriul popor de viu numai ca să-și conserve interesele meschine!

de Iulian Capsali ActiveNews

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php